img

Новини

28 липня

23:00 Кабмін погодив ще низку призначень: ключові зміни
img Політика
22:58 У Києві викрили посадовця «Укртелекому», який шпигував для ФСБ
22:37 Новий ультиматум Трампа для Путіна: Зеленський зробив заяву
img Політика
22:34 Економіка Білорусі перебуває у стагнації через інтеграцію з РФ
22:17 Уряд призначив тимчасового виконувача міністра культури: деталі рішення
img Політика
22:11 Сім’ї загиблих у полоні військових отримуватимуть по 15 млн гривень
21:54 Біля російського Нижнього Новгорода сталася пожежа в районі військового центру: деталі
21:53 ВАКС заочно заарештував постачальники «золотих яєць» Міноборони
21:29 Росія заборонила нафтопереробникам експортувати бензин до кінця літа: які назвали причини
21:27 Незаконний видобуток піску на Десні з екозбитком у 6 млн: справу передали до суду
21:12 Зеленський підписав закон про збільшення чисельності СБУ
img Політика
21:09 РФ закриє 20 пунктів пропуску на кордоні з Україною з 1 серпня
20:44 Чергових місцевих виборів в Україні цього року не буде — ЦВК
img Політика
20:27 Аварія на залізниці в Німеччині: серед постраждалих є українці
19:59 Нові обстріли Сумщини: двоє людей отримали поранення
До всіх новин
Форшмак рецепт - як приготувати з оселедця з яблуком і вершками
Здивуйте свою родину

Як приготувати класичний форшмак з оселедця: простий рецепт

Вівторок, 13 грудня 2022, 14:34
ava
Наталка Лавринець

Редактор стрічки новин, невтомний ентузіаст у пошуку свіжих чуток та сенсацій у світі шоу-бізнесу. Знає реальний вік Олі Полякової, суть скандалу з Регіною Тодоренко і чи вагітна насправді Настя Каменських. Facebook

Чимало господинь вже почали підбирати рецепти і складати святкове меню на Новий рік 2023. І якщо ви вже визначилися, які салати поставите на стіл новорічної ночі, візьміть собі на замітку простий рецепт закуски з оселедця. theLime підібрав для вас покрокову інструкцію, як її зробити, якою поділилася фуд-блогер на своїй сторінці kate.deliciouss в соцмережі Instagram.

Інгредієнти: оселедець (200 г), цибуля (30 г), яйце (1 шт.), яблуко (25 г), м'якоть білого хліба (30 г), вершки (70 г), вершкове масло (10 г).

Фото: instagram.com/kate.deliciouss

Приготування:

Нарізаємо білий хліб – для приготування класичного форшмаку нам знадобиться лише його м'якоть. Викладаємо в миску і заливаємо вершками. Залишаємо в такому вигляді, поки хліб не вбере всі вершки.

Продовження після реклами
РЕКЛАМА

Яйце відварюємо в каструлі з водою вкруту 10 хвилин після закипання води. Потім заливаємо його холодною водою, щоб воно швидше охололо. Очищаємо від шкаралупи.

Читайте також: Готуємо на стіл легкі тарталетки із сиром та червоною рибою.

Обробну дошку застеляємо папером, викладаємо на неї оселедець. Знімаємо з нього шкірку, розрізаємо та дістаємо кістки. Вирізаємо філе оселедця та ще раз перевіряємо, чи немає там кісток.

Яблуко промиваємо в проточній воді, зрізаємо шкірку і ріжемо великі шматочки. За бажанням збризкуємо його соком лимона, щоб воно не потемніло. Цибулю очищаємо від лушпиння і розрізаємо на 3-4 частини.

Пропускаємо усі підготовлені інгредієнти через м'ясорубку 2 рази. Наприкінці можна додати трохи солі та спецій за смаком.

Подаємо форшмак до столу з грінками, чіпсами чи крекерами.

Фото: pinterest.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

img img

Новини партнерів

РЕКЛАМА
•••
Форшмак рецепт - як приготувати з оселедця з яблуком і вершками
img

Новини

28 липня

23:00 Кабмін погодив ще низку призначень: ключові зміни
img Політика
22:58 У Києві викрили посадовця «Укртелекому», який шпигував для ФСБ
22:37 Новий ультиматум Трампа для Путіна: Зеленський зробив заяву
img Політика
22:34 Економіка Білорусі перебуває у стагнації через інтеграцію з РФ
22:17 Уряд призначив тимчасового виконувача міністра культури: деталі рішення
img Політика
22:11 Сім’ї загиблих у полоні військових отримуватимуть по 15 млн гривень
21:54 Біля російського Нижнього Новгорода сталася пожежа в районі військового центру: деталі
21:53 ВАКС заочно заарештував постачальники «золотих яєць» Міноборони
21:29 Росія заборонила нафтопереробникам експортувати бензин до кінця літа: які назвали причини
21:27 Незаконний видобуток піску на Десні з екозбитком у 6 млн: справу передали до суду
21:12 Зеленський підписав закон про збільшення чисельності СБУ
img Політика
21:09 РФ закриє 20 пунктів пропуску на кордоні з Україною з 1 серпня
20:44 Чергових місцевих виборів в Україні цього року не буде — ЦВК
img Політика
20:27 Аварія на залізниці в Німеччині: серед постраждалих є українці
19:59 Нові обстріли Сумщини: двоє людей отримали поранення
До всіх новин
Форшмак рецепт - як приготувати з оселедця з яблуком і вершками
Здивуйте свою родину

Як приготувати класичний форшмак з оселедця: простий рецепт

Вівторок, 13 грудня 2022, 14:34
ava
Наталка Лавринець

Редактор стрічки новин, невтомний ентузіаст у пошуку свіжих чуток та сенсацій у світі шоу-бізнесу. Знає реальний вік Олі Полякової, суть скандалу з Регіною Тодоренко і чи вагітна насправді Настя Каменських. Facebook

Чимало господинь вже почали підбирати рецепти і складати святкове меню на Новий рік 2023. І якщо ви вже визначилися, які салати поставите на стіл новорічної ночі, візьміть собі на замітку простий рецепт закуски з оселедця. theLime підібрав для вас покрокову інструкцію, як її зробити, якою поділилася фуд-блогер на своїй сторінці kate.deliciouss в соцмережі Instagram.

Інгредієнти: оселедець (200 г), цибуля (30 г), яйце (1 шт.), яблуко (25 г), м'якоть білого хліба (30 г), вершки (70 г), вершкове масло (10 г).

Фото: instagram.com/kate.deliciouss

Приготування:

Нарізаємо білий хліб – для приготування класичного форшмаку нам знадобиться лише його м'якоть. Викладаємо в миску і заливаємо вершками. Залишаємо в такому вигляді, поки хліб не вбере всі вершки.

Продовження після реклами
РЕКЛАМА
Продовження після реклами
РЕКЛАМА

Яйце відварюємо в каструлі з водою вкруту 10 хвилин після закипання води. Потім заливаємо його холодною водою, щоб воно швидше охололо. Очищаємо від шкаралупи.

Читайте також: Готуємо на стіл легкі тарталетки із сиром та червоною рибою.

Обробну дошку застеляємо папером, викладаємо на неї оселедець. Знімаємо з нього шкірку, розрізаємо та дістаємо кістки. Вирізаємо філе оселедця та ще раз перевіряємо, чи немає там кісток.

Яблуко промиваємо в проточній воді, зрізаємо шкірку і ріжемо великі шматочки. За бажанням збризкуємо його соком лимона, щоб воно не потемніло. Цибулю очищаємо від лушпиння і розрізаємо на 3-4 частини.

Пропускаємо усі підготовлені інгредієнти через м'ясорубку 2 рази. Наприкінці можна додати трохи солі та спецій за смаком.

Подаємо форшмак до столу з грінками, чіпсами чи крекерами.

Фото: pinterest.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

img img

Новини партнерів

РЕКЛАМА
•••