Лайм

Як приготувати м'ясні рулетики з чорносливом на Новий рік: простий рецепт

Побалуйте близьких або здивуйте гостей

На календарі – середина грудня, а це означає, що господині вже почали складати меню на різдвяні та новорічні свята. І якщо ви вже визначилися, що робитимете салат Грибна галявина, приготуйте також смачну м'ясну закуску на Новий рік 2023. theLimе ділиться простим рецептом м'ясних рулетиків з чорносливом.

Інгредієнти: свинячий фарш (500 г), яйце (1 шт.), манна крупа (2 ст. л.), чорнослив (50 г), копчений бекон (150 г), сіль, перець, цибуля, часник, спеції.

Фото: instagram.com/instaco_okbo_ok

Приготування:

Щоб приготувати м'ясні рулетики з чорносливом, цибулю та часник очищаємо від лушпиння, промиваємо у проточній воді, тремо на дрібній терці або подрібнюємо у блендері.

Свинячий фарш можна купити готовий або пропустити шматочки м'яса через м'ясорубку.

Фарш змішуємо з яйцем, часником, цибулею та манною крупою і додаємо приправи до смаку.

Читайте також: Як приготувати салат олів'є у рулеті.

Чорнослив обдаємо окропом, потім зливаємо воду і нарізаємо. Додаємо його у фарш із манкою та спеціями, ретельно перемішуємо і ставимо в холодильник на 1-2 години.

Потім дістаємо і формуємо рулетики з нього, кожен загортаємо в бекон.

Духовку заздалегідь розігріваємо до 180°С. Деко вистилаємо пергаментним папером, викладаємо на нього рулетики, зверху накриваємо фольгою для випічки. Випікаємо у такому вигляді 25 хвилин, потім знімаємо її та випікаємо ще 20 хвилин.

Виймаємо з духовки та чекаємо, поки м'ясна закуска охолоне. Нарізаємо на порційні шматочки та подаємо до столу.

Фото: instagram.com/instaco_okbo_ok

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Не поспішайте дзвонити сантехніку: дієві лайфхаки для прочищення зливу душу

Експерти з прибирання розповіли, як самостійно прочистити забитий злив в душі і які засоби треба використовувати

На бутерброди, до гарніру і просто так: як приготувати курячу ковбасу вдома

Шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво показав, як приготувати курячу ковбасу без добавок вдома

Сало в буряковому квасі - давній рецепт української закуски

Сало в буряковому квасі - стародавній український рецепт, таке сало можна зберігати два тижні