Лайм

Як приготувати на Новий рік салат з куркою і ананасом: простий рецепт

Апетитна закуска порадує смаком

Салати на новорічному столі завжди користуються великою популярністю, і кожна господиня має свій улюблений рецепт. Раніше ми розповідали, як готувати крабовий салат по-новому та оригінальну Шубу в рулеті. Тепер ділимося ідеєю ніжного та апетитного салату з куркою та ананасами. Заправити його можна йогуртом або майонезом: обидва варіанти виходять дуже вдалими.

Інгредієнти: 1 куряче філе (200 г), 1 банка консервованих ананасів, 100 г твердого сиру, 2 яйця, 1 зубчик часнику, 1 пучок салату, 120 г натурального йогурту або майонезу, сіль за смаком.

Фото: Pinterest

Читайте по темі: Магнолія замість Мімози: як приготувати на Новий рік смачний салат з куркою шарами.

Як готувати салат з куркою та ананасами

Курячу грудку запікаємо в духовці або відварюємо, після чого охолоджуємо і нарізаємо кубиками.

Яйця відварюємо круто і нарізаємо кубиками.

Ананаси дістаємо з банки і, при необхідності, ріжемо на шматочки, які будуть трохи більшими за нарізане м'ясо та яйця.

Сир натираємо на середній тертці.

Часник чистимо від лушпиння та пропускаємо через прес.

Всі інгредієнти з'єднуємо в одній мисці, солимо, заправляємо йогуртом або майонезом та перемішуємо. Також компоненти можна викласти шарами, перемазавши кожен заправкою.

Перед подачею на новорічний стіл можна перекласти закуску в тарілку на листя свіжого салату.

За бажання можна додати до салату солодку консервовану кукурудзу. Цей інгредієнт зазвичай додають, якщо ананасів не надто багато.

Новини партнерів

Читайте також

Не поспішайте дзвонити сантехніку: дієві лайфхаки для прочищення зливу душу

Експерти з прибирання розповіли, як самостійно прочистити забитий злив в душі і які засоби треба використовувати

На бутерброди, до гарніру і просто так: як приготувати курячу ковбасу вдома

Шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво показав, як приготувати курячу ковбасу без добавок вдома

Сало в буряковому квасі - давній рецепт української закуски

Сало в буряковому квасі - стародавній український рецепт, таке сало можна зберігати два тижні