Лайм

Топ-7 класичних жіночих стрижок, які ніколи не виходять з моди: фото

Вибравши одну з цих зачісок, ви точно не помилитеся

В сучасному світі тренди у сфері краси змінюються ледь не щодня. І якщо для одних жінок цей факт є плюсом – адже дозволяє постійно експериментувати із зовнішністю та пробувати щось нове, то для інших – ситуація може бути абсолютно протилежною. Тож якщо ви відносите себе до другої категорії жінок та шукаєте безпрограшні позачасові варіанти, ця добірка може бути для вас корисною. Ларрі Кінг, перукар із 25-річним досідом, розповів виданню Who What Wear, які жіночі стрижки завжди залишаються актуальними.

Фото: instagram.com/rosiehw

Пряма з проділом посередині

Англійська супермодель Роузі Гантінгтон-Вайтлі, найбільш відома як "ангел" Victoria's Secret, на власному прикладі доводить, що така зачіска не виходить із моди та завжди виглядає красиво.

Фото: instagram.com/rosiehw

Природні локони з чубчиком

Якщо від природи у вас кучеряве волосся, не поспішайте його вирівнювати чи якось ще змінювати. Адже природність – завжди найкращий варіант у всьому. За бажання зробіть акуратний чубчик.

Фото: instagram.com/thatcurlytop

Рівний боб

Замість багатошарової стрижки оберіть рівну, з тупими кінчиками. Саме таку зачіску обирають чи обирали раніше такі світові знаменитості, як Кайя Гербер, Ірина Шейк, Журданн Данн і Дуа Ліпа.

Фото: instagram.com/isabellecoheen

Читайте також: Зірковий стиліст розповів, як підібрати найбільш вдалу зачіску для свого обличчя.

Піксі

Зачіска з короткими підстриженими і бічними пасмами та довшим волоссям на маківці не втрачає актуальності вже багато років. Свою популярність піксі здобула в 50-х роках завдяки Одрі Хепберн, яка з'явилася саме з такою стрижкою у фільмі "Римські канікули".

Фото: Getty Images

Боб з проділом набік

Стрижка боб до підборіддя візуально витягне шию, а акуратний проділ на одну сторону додасть стилю та витонченості.

Фото: instagram.com/heidinorthmakeup

Пряма з чубчиком-шторкою

Оскільки прямий густий чубчик давно вийшов з моди, замініть його чубчиком-шторкою. Таке рішення точно буде вдалим, адже урізноманітнить звичайну пряму стрижку та зробить її більш цікавою.

Фото: instagram.com/misstpw

Середньої довжини з багатошаровими (рваними) кінчиками

Така зачіска завжди матиме доречний та вишуканий вигляд. Під час наступного походу до салону попросіть майстра зробити вам багатошарові кінчики, якщо захочеться не відходити далеко від класики, але при цьому щось змінити.

Фото: instagram.com/annieehair

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

З Днем матері: душевні привітання для найріднішої людини своїми словами

Як красиво привітати маму з Днем матері – свято в Україні у 2024 році відзначають 12 травня

Їх краще не злити: які знаки Зодіаку найбільш запальні

Овни, Леви та Скорпіони є найбільш запальними знаками Зодіаку, розповіли астрологи - фахівці поділилися подробицями про їхні характери

Запорука гарного врожаю: як правильно поливати томати після висадки в ґрунт

Як необхідно поливати томати після висадки у відкритий ґрунт, а також якою має бути температура води, щоб не нашкодити рослинам