Лайм

Злата Огнєвіч у широких джинсах і піджаку показала найпопулярніший модний образ року: фото

Співачка відвідала світський захід у трендовому ансамблі

Хоча тренди змінюються дуже швидко, взимку 2023 актуальними залишаться деякі безпрограшні комбінації, які так полюбилися модницям у 2022-му. Серед них – поєднання широких штанів, лаконічного піджака оверсайз та короткого топу, що підкреслює талію і живіт.

Прихильницею цього тренду виявилася і українська співачка Злата Огнєвіч. На прем'єрі фільму "Сусідка" у Києві вона з'явилася у широких джинсах із високою талією, чорному спортивному топі та чорному жакеті. Образ Злата доповнила клатчем зі сріблястим ремінцем і туфлями-човниками.

Читайте на тему: Топ-7 фасонів джинсів, які всі носитимуть у 2023 році.

Фото: instagram.com/zlata.ognevich/

Замість джинсів у даному ансамблі можна використати широкі штани, і сама артистка вже "вигулювала" його легкий варіант в теплу пору року.

Фото: instagram.com/zlata.ognevich/

Також схожі поєднання демонстрували інші відомі модниці українського шоу-бізу. Серед них співачка Джамала, Даша Квіткова (блогерка і дружина ведучого Нікіти Добриніна) та Крістіна Горняк (нотаріус і, ймовірно, вже колишня дружина телеведучого Володимира Остапчука).

Фото: instagram.com/jamalajaaa

Фото: instagram.com/kvittkova

Фото: instagram.com/kristygor/

Щоб носити широкі джинси або штани з піджаком, зовсім не обов'язково вдягати короткий топ. Однотонна футболка або гольф – гарні варіанти на заміну. Вивчіть тренд та вирішуйте, яка з його варіацій вам більше подобається.

Фото: Pinterest

Фото: Pinterest

Фото: Pinterest

Фото: Pinterest

Фото: Pinterest

Фото: Pinterest

Фото: Pinterest

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Як висаджувати розсаду цибулі на грядку: поради досвідченого дачника

Як правильно підготувати розсаду цибулі до пересадки у відкритий ґрунт, як потрібно підрізати коріння, а також чим удобрювати  

Готуємо поживний салат з молодої капусти зі смачною заправкою: простий рецепт

Як у домашніх умовах приготувати корисний салат із молодої капусти, огірки, зелені та авокадо, щоб урізноманітнити меню своєї родини  

Астрологи назвали 4 знаки Зодіаку, які зможуть залучити більше грошей цього літа

Астрологи назвали знаки Зодіаку, яким вдасться покращити фінансовий стан цього літа - це Тельці, Діви, Скорпіони і Козероги