Лайм

Топ-5 ідей новорічного макіяжу, який дуже просто повторити: фото

Підберіть для себе ідеальний святковий варіант

Навіть в умовах повномасштабної війни, під час відключень електроенергії та інших побутових незручностей багато українців налаштовані зустріти Новий рік-2023 з усіма його атрибутами. До них відноситься і святковий стіл, і гарне вбрання, і новорічний макіяж. У цьому матеріалі ми зібрали трендові та прості ідеї мейку, який можна зробити без допомоги професіоналів.

Яскрава підводка

Яскрава підводка для очей кольорів синій електрик або фуксія – ідеальний вибір для свята. Ви можете зробити як тонкі класичні стрілки, так і помітніші варіанти - єгипетські стрілки, котяче око або товсті і широкі гламурні стрілки. Закріпіть макіяж кількома шарами об'ємної туші.

Читайте по темі: Як намалювати стрілки на очах і не зіпсувати образ: прості хитрощі та поширені помилки.

Фото: instagram.com/makeupvincent/

Червона помада

Найпростіший спосіб перетворити буденний образ на святковий – це використати помаду яскравого кольору. Решта вашого макіяжу може бути абсолютно природною, адже образ із червоними губами ідеально підходить для новорічної ночі. Нанесіть червону помаду улюбленого відтінку та окресліть контур губ за допомогою відповідного олівця. Так колір та форма залишаться "на місці" навіть під час вечері.

Фото: instagram.com/brittsully/

Блискучі тіні

Простий спосіб надати образу святкового лиску - нанести навколо очей блискучі тіні. Найкраще такий макіяж поєднується з класичною чорною підводкою. Розтушуйте блискучі тіні навколо верхньої та нижньої повіки, щоб додати очам легке сяйво.

Читайте по темі: Як правильно малювати брови олівцем та тінями: топ-5 лайфхаків гарного макіяжу.

Фото: instagram.com/gigihadid/

Фото: instagram.com/mikaylaraedavis

Монохромний макіяж

Використання однакових кольорів на очах, щоках і губах - це модний варіант святкового макіяжу. Щоб відтворити цей образ, вибирайте тіні для повік, рум'яна та помаду однієї кольорової гами. Якщо ви хочете додати контрастний колір в якості останнього штриха, нанесіть його на кутики очей.

Фото: instagram.com/lisaeldridgemakeup/

Гліттер

Гліттер (блискітки) у 2022 році – справжній тренд макіяжу, і в Новий рік можна використовувати його без страху переборщити. Золоті блискітки на повіках у поєднанні з яскравою та насиченою помадою – безпрограшний варіант.

Фото: instagram.com/frenchtouchofmakeup/

Новини партнерів

Читайте також

Душа компанії: які знаки Зодіаку найбільш веселі та енергійні

Астрологи назвали знаки Зодіаку, які є життєрадісними та активними - у списку опинилися Близнюки, Леви, Стрільці, Водолії

Як підготувати розсаду до пересадки у відкритий ґрунт: правила, яких варто дотримуватися

Як правильно підготувати місце на грядках перед висадкою розсади, а також коли пересаджувати теплолюбні та морозостійкі рослини  

Як правильно готувати класичну окрошку на сметані: простий рецепт

Як у домашніх умовах приготувати смачну окрошку на сметані та воді, щоб урізноманітнити своє меню та побалувати близьких