Лайм

Як приготувати смачний салат з шинкою на Новий рік: простий рецепт

Впевніться особисто, наскільки легко готується ця страва

Якщо при виборі рецептів ви віддаєте перевагу тим, які готуються максимально легко та швидко, то ця страва може вас зацікавити. Зробіть смачний салат з шинкою – він чудово доповнить ваш новорічний стіл і точно сподобається вашим близьким та гостям.

Для цієї страви вам знадобиться небагато компонентів та зовсім трохи зусиль. Однак, незважаючи на простоту в приготуванні, салат вразить вас своїм ніжним та святковим смаком.

Фото: Getty Images

Для заправки візьміть: 2 жовтки, 2 ст л майонезу (можна замінити йогуртом чи сметаною), 1 ч л неміцної гірчиці, сіль/перець – за смаком. Для салату: 300 г шинки, 300 г маринованих огірків, 1 великий болгарський перець, 2 яйця, 2 білка, 1 маленький пучок зеленої цибулі (якщо немає, можна не додавати), 100 г твердого сиру.

Читайте також: Що приготувати на Новий рік 2023, щоб відійти від радянських традицій.

Спочатку готуємо заправку: відварений жовток розминаємо вилкою разом з гірчицею. Додаємо майонез, сіль, перець. Все добре вимішуємо до однорідності. Заправка готова.

Переходимо до приготування самого салату: варимо яйця. Далі всі компоненти нарізаємо доволі великими шматочками. Сир дрібнимо на тертці. Додаємо заправку, все ретельно перемішуємо, насолоджуємося неповторним смаком!

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Астрологи назвали 4 знаки Зодіаку, які зможуть залучити більше грошей цього літа

Астрологи назвали знаки Зодіаку, яким вдасться покращити фінансовий стан цього літа - це Тельці, Діви, Скорпіони і Козероги

Як захистити розсаду під час висадки у ґрунт: допоможе корисний розчин

Як розводити фітоспорин для обробки помідорів та іншої розсади перед висадкою у відкритий ґрунт - приготування розчину фітоспорину

Який маникюр зробити на випускний: стильні ідеї для сучасних дівчат

Які варіанти манікюру в нюдових відтінках придивитися на випускний вечір, щоб доповнити образ і виділятися із сірого натовпу