Лайм

Топ-7 ознак поганого смаку в одязі: на що звернути увагу

Ці моменти не дають проявитись вашому стилю

Почуття стилю та гарний смак в одязі – зовсім не природжені якості, які притаманні лише "обраним". Велику роль тут відіграє безліч факторів, серед яких - надивленність, увага до деталей, щирий інтерес до моди, відкритість до нового та любов до себе. При цьому є кілька модних помилок та ознак поганого смаку, до яких варто придивитися і, можливо, викорінити зі свого життя.

Ознака 1: Ваша шафа забита одягом, який ви не носите

Людина з гарним смаком може легко скласти гардероб, використовуючи обмежену кількість предметів одягу. Це тому, що краще витратити гроші на базові речі, які добре поєднуються ода з одною, аніж запасатися непотрібним одягом у сподіванні на те, що з часом ви навчитеся його носити.

Читайте по темі: Топ-5 антитрендів зимової моди, про які варто забути цього року.

Фото: pexels.com

Ознака 2. Ваш одяг погано сидить

Людина з гарним смаком дивиться не на те, який одяг підходить модним блогерам чи знаменитостям, а на те, які речі підходять її типу фігури. Підберіть найвдаліші фасони та експериментуйте з їхніми поєднаннями, щоб створювати гармонійні образи.

Ознака 3: Повне ігнорування аксесуарів

Аксесуари роблять образ завершеним та оригінальним. Ремінь, шарф, намисто, кільце, шапка або капелюх, брошка - всі ці акценти надають вбранню завершений вигляд та нотку індивідуальності. Без аксесуарів образ виглядатиме незавершеним і тьмяним.

Читайте на тему: Топ-5 модних аксесуарів, які можна подарувати дівчині.

Фото: pexels.com

Ознака 4: Вам некомфортно у вашому одязі

Стильна людина з гарним смаком насамперед прислухається до себе, а вже потім – до законодавців моди. Ви не зможете виглядати добре, якщо ваш одяг не відповідає вашому почуттю стилю та індивідуальності. Він лише зробить вас менш впевненою у собі. Людина з поганим смаком змушує себе носити речі, які їй не дуже подобаються, щоб довести, що вона може виглядати добре. Кращий одяг той, у якому ви почуваєтеся собою.

Ознака 5: Ви носите недоглянутий одяг

Одяг, який ви носите, не обов'язково має бути новим. Але доглянутість та охайність – головний критерій гарного смаку. Слідкуйте за тим, щоб на речах не було плям, дірок, ниток, що стирчать з усіх боків. Якщо одяг більше непридатний для носіння, краще його утилізувати або відкласти як музейний експонат на довгу пам'ять.

Фото: pexels.com

Ознака 6: Ви одягаєтеся, щоб справити враження

Ознака людей з поганим смаком у моді – це спроба одягатися "надмірно". Вони намагаються носити всі тренди одразу для того, щоб справити враження інших. Така поведінка вбиває індивідуальність стилю і перетворює людей на безликі копії картинок із Instagram або Pinterest.

Ознака 7: Ви боїтеся порушити правила

Мода стояла б на місці, якби люди не порушували загальноприйнятих правил. Не бійтеся експериментувати, змінюватися і бути собою, і ваша індивідуальність сяятиме яскравіше, ніж будь-які модні прикраси.

Фото: pexels.com

Новини партнерів

Читайте також

Як правильно висаджувати помідори у ґрунт і що покласти у лунку, щоб гарно прижилися

Як посадити розсаду помідорів у відкритий ґрунт, якщо вона витягнулася - поради городникам з відео, добрива для томатів

Як одягнути донечку на випускний в садочок: стильні образи для маленьких модниць

Які фасони суконь та варіанти декору на них приглянути для дівчаток для випускного у дитячому садку, щоб виділятися з натовпу  

Потрібна інша упаковка: які продукти в жодному разі не можна зберігати у пакетах

Які овочі, фрукти, зелень та інші продукти не слід відправляти на зберігання в поліетиленових пакетах, а також що використовувати для цього