Чимало українських родин збираються за святковим столом не лише на Святвечір, коли прийнято ставити 12 пісних страв, а й наступного дня – у Різдво. І якщо ви вже вирішили, що зробите салат з квасолею, візьміть собі на замітку також улюблений багатьма салат з пекінської капусти та крабових паличок. theLime ділиться найпростішим рецептом.
Інгредієнти: пекінська капуста, крабові палички, морква по-корейськи, яйця, огірки, сіль, майонез.
Приготування:
Крабові палички заздалегідь виймаємо з морозильної камери та розморожуємо. Потім ріжемо кожну паличку спочатку вздовж навпіл, а потім на акуратній скибочки.
Яйця відварюємо вкруту – приблизно 10 хвилин після закипання води. Потім перекладаємо їх у посуд із холодною водою, щоб вони швидше охололи. Очищаємо від шкаралупи та нарізаємо досить крупно.
Читайте також: Як приготувати соковиту та пікантну моркву по-корейськи в домашніх умовах.
Огірки промиваємо під проточною водою і нарізаємо півкільцями.
Пекінську капусту споліскуємо у воді, викладаємо на декілька хвилин на паперові рушники, щоб увібралася зайва волога. Потім розрізаємо навпіл і дрібно шаткуємо ножем.
Викладаємо в салатник усі підготовлені інгредієнти, додаємо моркву по-корейськи, ретельно перемішуємо та заправляємо майонезом.
Подаємо до святкового столу та насолоджуємося смаком.
- Раніше ми розповіли, як приготувати смачний салат із шинкою.
- Читайте також на theLime, як приготувати салат Буніто з куркою та корейською морквою.
Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.