Лайм

Ніколи не втратить популярності: рецепт салату з пекінської капусти і крабових паличок

Зробити його простіше простого

Чимало українських родин збираються за святковим столом не лише на Святвечір, коли прийнято ставити 12 пісних страв, а й наступного дня у Різдво. І якщо ви вже вирішили, що зробите салат з квасолею, візьміть собі на замітку також улюблений багатьма салат з пекінської капусти та крабових паличок. theLime ділиться найпростішим рецептом.

Інгредієнти: пекінська капуста, крабові палички, морква по-корейськи, яйця, огірки, сіль, майонез.

Фото: pinterest.com

Приготування:

Крабові палички заздалегідь виймаємо з морозильної камери та розморожуємо. Потім ріжемо кожну паличку спочатку вздовж навпіл, а потім на акуратній скибочки.

Яйця відварюємо вкруту – приблизно 10 хвилин після закипання води. Потім перекладаємо їх у посуд із холодною водою, щоб вони швидше охололи. Очищаємо від шкаралупи та нарізаємо досить крупно.

Читайте також: Як приготувати соковиту та пікантну моркву по-корейськи в домашніх умовах.

Огірки промиваємо під проточною водою і нарізаємо півкільцями.

Пекінську капусту споліскуємо у воді, викладаємо на декілька хвилин на паперові рушники, щоб увібралася зайва волога. Потім розрізаємо навпіл і дрібно шаткуємо ножем.

Викладаємо в салатник усі підготовлені інгредієнти, додаємо моркву по-корейськи, ретельно перемішуємо та заправляємо майонезом.

Подаємо до святкового столу та насолоджуємося смаком.

Фото: pinterest.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Коли попіл може нашкодити: що треба знайти про найпопулярніше добриво у городників

Розповідаємо, як правильно використовувати добриво з попелу і яким рослинам воно корисне, а яким шкідливе

День весняного рівнодення-2025: коли відзначають і що означає ця особлива дата

20 березня 2025 року припадає день весняного рівнодення, яке означає початок астрономічної весни

Секрет - у спеціях: як приготувати найкраще курча табака

Фудекспертка Світлана Левицька розповіла, як приготувати курча табака і які спеції треба додати