Лайм

Популярна закуска, яка займає мінімум часу: рецепт тарталеток з крабовими паличками

Беріть собі на замітку

13 січня в Україні відзначають Маланку чи Щедрий вечір – народне та церковне свято напередодні Старого Нового року. Чимало господинь накривають пишний стіл з безліччю різноманітних і непісних страв, оскільки різдвяний піст позаду. І якщо ви ще у пошуку оригінальних варіантів бутербродів та інших закусок, приготуйте тарталетки з крабовими паличками. theLime ділиться простим рецептом, який урізноманітнить святкове меню.

Інгредієнти: тарталетки (7-8 шт.), плавлений сир (1 пачка), крабові палички (100 г), яйце (1 шт.), часник (2 зубчики), майонез, сіль, перець, зелень.

Фото: instagram.com/cook_julija_simonchuk

Приготування:

Для приготування такої закуски яйце відварюємо в каструлі з водою вкруту приблизно 10 хвилин після закипання води. Заливаємо його холодною водою, щоб швидше охололо. Потім очищаємо його від шкаралупи та тремо на великій терці.

Крабові палички заздалегідь виймаємо із холодильника, щоб вони розморозилися. Тремо їх, а також плавлений сир на терці.

Читайте також: Яку начинку покласти в тарталетки: ідеї закусок на святковий стіл.

Часник очищаємо від лушпиння і дрібно ріжемо ножем або пропускаємо через прес.

Зелень промиваємо під проточною водою, викладаємо на декілька хвилин на паперові рушники, щоб увібралася зайва волога. Потім дрібно рубаємо ножем.

Змішуємо в глибокій мисці всі підготовлені інгредієнти, додаємо майонез, сіль та перець за смаком.

Викладаємо на тарталетки і одразу ж подаємо до столу.

Фото: pinterest.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Не поспішайте дзвонити сантехніку: дієві лайфхаки для прочищення зливу душу

Експерти з прибирання розповіли, як самостійно прочистити забитий злив в душі і які засоби треба використовувати

На бутерброди, до гарніру і просто так: як приготувати курячу ковбасу вдома

Шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво показав, як приготувати курячу ковбасу без добавок вдома

Сало в буряковому квасі - давній рецепт української закуски

Сало в буряковому квасі - стародавній український рецепт, таке сало можна зберігати два тижні