Лайм

Популярна закуска, яка займає мінімум часу: рецепт тарталеток з крабовими паличками

Беріть собі на замітку

13 січня в Україні відзначають Маланку чи Щедрий вечір – народне та церковне свято напередодні Старого Нового року. Чимало господинь накривають пишний стіл з безліччю різноманітних і непісних страв, оскільки різдвяний піст позаду. І якщо ви ще у пошуку оригінальних варіантів бутербродів та інших закусок, приготуйте тарталетки з крабовими паличками. theLime ділиться простим рецептом, який урізноманітнить святкове меню.

Інгредієнти: тарталетки (7-8 шт.), плавлений сир (1 пачка), крабові палички (100 г), яйце (1 шт.), часник (2 зубчики), майонез, сіль, перець, зелень.

Фото: instagram.com/cook_julija_simonchuk

Приготування:

Для приготування такої закуски яйце відварюємо в каструлі з водою вкруту приблизно 10 хвилин після закипання води. Заливаємо його холодною водою, щоб швидше охололо. Потім очищаємо його від шкаралупи та тремо на великій терці.

Крабові палички заздалегідь виймаємо із холодильника, щоб вони розморозилися. Тремо їх, а також плавлений сир на терці.

Читайте також: Яку начинку покласти в тарталетки: ідеї закусок на святковий стіл.

Часник очищаємо від лушпиння і дрібно ріжемо ножем або пропускаємо через прес.

Зелень промиваємо під проточною водою, викладаємо на декілька хвилин на паперові рушники, щоб увібралася зайва волога. Потім дрібно рубаємо ножем.

Змішуємо в глибокій мисці всі підготовлені інгредієнти, додаємо майонез, сіль та перець за смаком.

Викладаємо на тарталетки і одразу ж подаємо до столу.

Фото: pinterest.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Ідеальне добриво: як підживити розсаду йодом і що це дасть

Розповідаємо, як правильно використовувати йод для підживлення рослин і чому розсада його любить

Булочки, які замінять хліб: блогерка розкрила секрет неймовірної хрусткості

Блогерка Юлія Сенич показала, як приготувати булочки з хрусткою скоринкою замість хліба

Чахохбілі з куркою: простий рецепт смачної грузинської страви

Фудекспертка Світлана Левицька розповіла, як смачно приготувати страву грузинської кухні чахохбілі з куркою