Лайм

Як приготувати апетитний салат з сухариками та шинкою: простий рецепт

Зробити його легко та просто

Салати мають велику популярність на святковому столі, тому в період зимових свят хочемо поділитися з вами ще одним рецептом. Якщо ви вже пробували готувати салат Цезар з простою заправкою, цього разу зробіть смачний салат із шинкою та сухариками.

Інгредієнти: шинка, сир, солодкий перець, помідори, яйця, майонез, багет або батон (для сухариків), зелена цибуля (за бажанням).

Читайте також: Як зробити домашні сухарики з часником: простий рецепт у духовці.

Фото: instagram.com/food_mary13

Приготування:

Спочатку приготуйте сухарики. Багет або батон наріжте кубиками, перекладіть на деко, застелене пергаментом. Приправте спеціями, збризкайте оливковою або рослинною олією і підсушіть в духовці до рум'яної скоринки. Остудіть.

Шинку наріжте кубиком середнього розміру. За бажанням її можна замінити курячим філе, яке потрібно обсмажити до готовності, а потім нарізати.

Читайте також: Як приготувати салат олів'є з маринованими грибами: оригінальний рецепт.

Яйця відваріть вкруту, остудіть під холодною водою, очистіть від шкаралупи і наріжте невеликими шматочками. Щоб салат вийшов акуратнішим, використовуйте перепелині яйця - їх достатньо розрізати навпіл.

Болгарський перець та помідори ретельно промийте, просушіть паперовим рушником. Наріжте кубиком. Сир також наріжте схожими шматочками.

У глибокий салатник перекладіть усі інгредієнти, окрім сухариків. Заправте майонезом. Сухарики додайте перед подачею на стіл, щоб вони залишалися хрусткими. За бажанням прикрасьте страву нарізаною зеленою цибулею або листочком базиліка.

Новини партнерів

Читайте також

Не поспішайте дзвонити сантехніку: дієві лайфхаки для прочищення зливу душу

Експерти з прибирання розповіли, як самостійно прочистити забитий злив в душі і які засоби треба використовувати

На бутерброди, до гарніру і просто так: як приготувати курячу ковбасу вдома

Шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво показав, як приготувати курячу ковбасу без добавок вдома

Сало в буряковому квасі - давній рецепт української закуски

Сало в буряковому квасі - стародавній український рецепт, таке сало можна зберігати два тижні