Лайм

Як приготувати апетитний салат з сухариками та шинкою: простий рецепт

Зробити його легко та просто

Салати мають велику популярність на святковому столі, тому в період зимових свят хочемо поділитися з вами ще одним рецептом. Якщо ви вже пробували готувати салат Цезар з простою заправкою, цього разу зробіть смачний салат із шинкою та сухариками.

Інгредієнти: шинка, сир, солодкий перець, помідори, яйця, майонез, багет або батон (для сухариків), зелена цибуля (за бажанням).

Читайте також: Як зробити домашні сухарики з часником: простий рецепт у духовці.

Фото: instagram.com/food_mary13

Приготування:

Спочатку приготуйте сухарики. Багет або батон наріжте кубиками, перекладіть на деко, застелене пергаментом. Приправте спеціями, збризкайте оливковою або рослинною олією і підсушіть в духовці до рум'яної скоринки. Остудіть.

Шинку наріжте кубиком середнього розміру. За бажанням її можна замінити курячим філе, яке потрібно обсмажити до готовності, а потім нарізати.

Читайте також: Як приготувати салат олів'є з маринованими грибами: оригінальний рецепт.

Яйця відваріть вкруту, остудіть під холодною водою, очистіть від шкаралупи і наріжте невеликими шматочками. Щоб салат вийшов акуратнішим, використовуйте перепелині яйця - їх достатньо розрізати навпіл.

Болгарський перець та помідори ретельно промийте, просушіть паперовим рушником. Наріжте кубиком. Сир також наріжте схожими шматочками.

У глибокий салатник перекладіть усі інгредієнти, окрім сухариків. Заправте майонезом. Сухарики додайте перед подачею на стіл, щоб вони залишалися хрусткими. За бажанням прикрасьте страву нарізаною зеленою цибулею або листочком базиліка.

Новини партнерів

Читайте також

Їхні навички маніпулювання зашкалюють: які знаки Зодіаку найхитріші

Астрологи назвали найхитріші знаки Зодіаку – Скорпіон, Близнюки, Риби

Добриво з кефіру – універсальне підживлення: як його приготувати і використовувати на городі

Яке універсальне добриво можна приготувати на основі кефіру, як його застосовувати, а також для яких рослин воно підходить

Мінісукні, в яких ви будете найяскравішою зіркою випускного вечора: добірка актуальних фасонів

Які фасони та забарвлення випускних суконь у довжині міні приглянути на свято, щоб виглядати стильно та виділятися з натовпу