Лайм

Смажити не потрібно: рецепт пишних та запашних сирників у духовці

Корисний варіант популярного сніданку

Сирники – популярна страва для сніданку, і є багато оригінальних способів їх приготування. Раніше ми розповідали, як зробити легкі сирники з манкою без цукру та борошна, смачні сирники без яєць з бананом, а тепер поділимося простим рецептом пишних та запашних сирників у духовці.

Інгредієнти: кисломолочний сир 5% (300 г), яйця (1 шт.), манна крупа (3 ст.л.), цукор (за смаком), ваніль (за бажанням).

Читайте на тему: Готуємо ароматні гарбузові сирники з цедрою: простий рецепт на сніданок.

Фото: instagram.com/legal.remedy

Приготування:

Сир добре відіжміть від зайвої рідини. Це зручно зробити за допомогою марлі.

Перекладіть сир у глибоку миску, вбийте яйце, всипте манну крупу і трохи цукру. Для аромату додайте ванілін на кінчику ножа.

Візьміть занурювальний блендер і змішайте всі інгредієнти. Залишіть на 10 хвилин, щоб манка набухла.

Після цього сформуйте сирники. Спочатку склянкою у борошні, потім порівняйте ножем, щоб надати їм акуратну форму. Із цієї кількість інгредієнтів вийде приблизно 5 великих сирників.

Духовку розігрійте до 120 градусів. Деко застелите пергаментом, викладіть сирники і випікайте 12 хвилин. Потім переверніть сирники та тримайте в духовці ще 8 хвилин.

Все, корисні сирники у духовці готові. Подавайте з будь-яким сиропом, ягідним варенням або сметаною.

Новини партнерів

Читайте також

Не поспішайте дзвонити сантехніку: дієві лайфхаки для прочищення зливу душу

Експерти з прибирання розповіли, як самостійно прочистити забитий злив в душі і які засоби треба використовувати

На бутерброди, до гарніру і просто так: як приготувати курячу ковбасу вдома

Шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво показав, як приготувати курячу ковбасу без добавок вдома

Сало в буряковому квасі - давній рецепт української закуски

Сало в буряковому квасі - стародавній український рецепт, таке сало можна зберігати два тижні