Лайм

Як приготувати простий соус для салату Цезар: рецепт без анчоусів

Спробуйте зробити просту, але не менш смачну заправку

Салат Цезар подобається багатьом, але в умовах війни далеко не кожен може дозволити собі зробити заправку з анчоусами. theLime вирішив поділитися рецептом доступного соусу, яким смачно заправити салат. Для приготування вам знадобляться прості продукти та занурювальний блендер.

Інгредієнти: жовтки (2 шт.), олія (200 мл), гірчиця (1 ч.л.), лимонний сік (2 ст.л.), сіль (1/3 ч.л.), чорний мелений перець (щіпка), часник (1-2 зубчики), молоко (50-60 мл), пармезан (50-60 г).

Читайте також: Чим заправити грецький салат, щоб він став ще смачнішим: простий рецепт.

Фото: Getty Images

Приготування:

У чаші блендера з'єднайте жовтки, олію, гірчицю, лимонний сік, сіль та перець. Часник пропустіть через прес або натріть на дрібній тертці та додайте до всіх інгредієнтів. Якщо головка часнику велика, достатньо буде однієї дольки, якщо зубки дрібні – візьміть два.

Ніж занурювального блендера опустіть на дно чаші. Збивайте повільно піднімаючи та опускаючи його, поки маса не почне густіти. Коли суміш загусне, влийте молоко і доведіть до консистенції соусу.

До готового соусу для Цезаря додайте тертий пармезан і добре перемішайте. Отриманою заправкою полийте салат та подавайте до столу, додавши перед подачею сухарики.

Фото: Getty Images

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Рослини-компаньйони: що посадити поруч із помідорами для багатого врожаю

Біля яких рослин краще садити томати, щоб покращити смак плодів, зробити їх великими та захистити від хвороб та шкідників

Як приготувати корисну шаурму, яка не зіпсує фігуру: простий рецепт перекусу

Як у домашніх умовах приготувати ситну шаурму з курячим філе, морквою по-корейськи та сметанним соусом, щоб побалувати свою родину

Сукня з великим коміром - фаворит серед модниць: які фасони вибрати на випускний

Влітку випускниці шукають найкрасивіші сукні на свято. Які варіанти вбрання можна розглянути - читайте в матеріалі