Лайм

Як візуально збільшити губи за допомогою макіяжу: поради візажиста

Врахуйте ці б'юті-лайфхаки

Щоб губи виглядали пухкими та спокусливими, зовсім не обов'язково звертатися до косметологів за "уколами краси". Леся Нікітюк неодноразово розповідала, що їй досягти такого ефекту допомагає макіяж. Олівець для губ справді може творити дива, і як ним правильно користуватися, розповіли виданню Real Simple візажисти Ніл Скібеллі та Тодд Харріс.

Леся Нікітюк – велика прихильниця олівців для губ Фото: instagram.com/lesia_nikituk/

"Створення більш повних і рівних губ за допомогою олівця - це те, чим візажисти займаються вже кілька десятиліть, - пояснюють експерти. - Олівець створює ілюзію об'єму, тому що підкреслює контур форми губ".

По-перше, вам потрібно вибрати правильний колір олівця для губ. Якщо ви збираєтеся використовувати сміливу помаду (наприклад, червону, ягідну, пурпурну), виберіть олівець для губ, який максимально з нею поєднується. Якщо це нюдовий відтінок, ви можете підібрати олівець на один-три тони глибше або темніше. При цьому з нюдовими тонами ефект збільшених губ буде природнішим.

Читайте також: Стилисти порадили найкращі стрижки для тонкого волосся, які створюють ілюзію густоти та об'єму.

Фото: instagram.com/toddharrismakeup

Потренуйтеся обводити контур губ, щоб лінія була красивою та чіткою. Малюйте її трохи вище зовнішнього краю вашої природної лінії губ, прямо над тим місцем, де починається кольорова частина губи. Це гарантує, що ви досягнете бажаної повноти, але при цьому виглядатимете натурально.

Починайте малювати контур губ із зовнішнього куточка однієї сторони і ведіть лінію до середини. Повторіть з іншого боку, щоб лінії зустрілися у точці "луку Купідона".

Читайте також: Візажист назвала популярний прийом у макіяжі, який візуально додає жінкам віку.

Фото: instagram.com/toddharrismakeup

Після того, як ви створили цю зовнішню лінію, візьміть пензель для губ і злегка розтушуйте олівець вниз на губи, залишивши видимим зовнішній край. Це допомагає макіяжу виглядати цілісним, але при цьому створює ілюзію тіні на губах, яка робить їх більш пухкими.

Обводити весь рот не обов'язково. Ви можете губи тільки на "дузі Купідона" або лише на нижній губі, залежно від бажаного ефекту. Після цього нанесіть помаду на ваш вибір, і макіяж готовий.

Новини партнерів

Читайте також

10 оптичних ілюзій, від яких "вибухає" мозок - перевірте себе

Оптичні ілюзії змушують наш мозок бачити те, чого немає в об’єктивній реальності - розгляньте ці 10 картинок

Шарлотка без цукру та борошна - рецепт дієтичної випічки

Шарлотка без цукру та борошна - чудова дієтична випічка, секрет приготування - замість борошна в ній вівсяні пластівці

Жодних плям і розводів: несподіваний продукт допоможе вимити вікна до блиску

Експерти розповіли, чим помити вікна без плям і розводів - допоможуть пакетики випитого чаю