Лайм

Вафельні трубочки з вареним згущеним молоком можна приготувати без вафельниці: як це зробити

Здивуйте свою родину

Чимало господинь навіть під час війни намагаються радувати свою родину ароматними та смачними десертами, щоб хоч якось підняти настрій та бойовий дух рідних. І якщо ви вже робили торт із трубочок "Смерекова хата" або простий млинцевий торт зі сметанним кремом і вишневою начинкою, побалуйте близьких вафельними трубочками з вареним згущеним молоком. theLime ділиться простим рецептом.

Інгредієнти для вафельних трубочок: яйця (3 шт.), цукор (150 г), молоко (100 мл), вершкове масло (100 г), борошно (200 г).

Інгредієнти для начинки: варене згущене молоко (1 банка).

Фото: pinterest.com

Приготування:

Для приготування вафельних трубочок без вафельниці яйця розбиваємо в глибоку миску і збиваємо з цукром – доти, доки розчиняться всі кристали. Вершкове масло розтоплюємо на водяній бані або в мікрохвильовій печі, змішуємо з молоком і додаємо до яєчної суміші. Потім порціями всипаємо просіяне через сито борошно і акуратно все перемішуємо лопаткою.

Читайте також: Як приготувати солоні бельгійські вафлі із сиром.

Сковороду розігріваємо, у центр викладаємо 1 ст. л. тіста, обережно розмазуємо по поверхні, формуючи коло. Чекаємо, поки воно добре підрум'яниться і перевертаємо, обсмажуємо другий бік. Отриманий млинець відразу ж, гарячим, скручуємо в трубочку. Повторюємо те саме, випікаючи вафельні трубочки на сковороді, доки не закінчиться тісто. Якщо трубочки виходять недостатньо хрусткими, можна підсушити їх у духовці.

Чекаємо, поки вони охолонуть, потім начиняємо їх будь-яким кремом або вареним згущеним молоком.

Подаємо ароматні трубочки зі згущеним молоком до столу і насолоджуємося смаком.

Фото: instagram.com/linaarsenjuk

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Цибуля дасть хороший врожай: як зробити добриво для її підживлення

Які добрива необхідні цибулі для активного росту, а також для захисту від поширених хвороб, як їх приготувати та вносити  

Так цвітну капусту ви ще не готували: рецепт овочевого стейку з сиром і беконом

Як приготувати стейк з цвітної капусти з беконом та сиром - рецепт Тетяни Літвінової

Будують кар'єру поза офісом: які знаки Зодіаку створені для дистанційної роботи

Представники яких знаків Зодіаку полюбляють організовувати свою роботу за власним зручним графіком і тільки за межами офісу