Лайм

Ситний і швидкий: як приготувати салат з мівіною і крабовими паличками

Беріть собі на замітку

Кожна господиня намагається стежити за збалансованим харчуванням своєї родини. Навесні в раціон слід додати різноманітні салати, наприклад, з куркою та ананасами або ж з креветками та авокадо. theLime підібрав для вас простий рецепт салату з вермішеллю і крабовими паличками, з яким впорається навіть кулінар-початківець.

Інгредієнти: мівіна (3 пачки), крабові палички (200 г), яйця (2 шт.), огірок (1 шт.), кукурудза (1 банка), молоко (1 склянка), майонез (для заправки).

Фото: instagram.com/smak_zdorovya

Приготування:

Вермішель швидкого приготування (мівіну) подрібнюємо прямо в пакеті (ламаємо руками) і висипаємо в глибоку миску. Заливаємо її молоком так, щоб воно покрило вермішель повністю, і залишаємо на деякий час, поки мівіна не вбере його.

Крабові палички заздалегідь виймаємо з холодильника, щоб трохи розморозилися. Потім нарізаємо їх та огірок середнім кубиком.

Читайте також: Топ-3 салати з крабовими паличками, які варто приготувати.

Яйця відварюємо в каструлі з водою вкруту 10 хвилин після закипання. Потім заливаємо їх холодною водою, очищаємо від шкаралупи та ріжемо кубиком.

Коли мівіна вбере все молоко, додаємо до неї в миску огірки, яйця, кукурудзу і крабові палички. Солимо, додаємо спеції до смаку.

Заправляємо салат з мівіни майонезом і ретельно перемішуємо.

Подаємо до столу салат з вермішеллю та крабовими паличками та насолоджуємося смаком.

Фото: pinterest.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Не поспішайте дзвонити сантехніку: дієві лайфхаки для прочищення зливу душу

Експерти з прибирання розповіли, як самостійно прочистити забитий злив в душі і які засоби треба використовувати

На бутерброди, до гарніру і просто так: як приготувати курячу ковбасу вдома

Шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво показав, як приготувати курячу ковбасу без добавок вдома

Сало в буряковому квасі - давній рецепт української закуски

Сало в буряковому квасі - стародавній український рецепт, таке сало можна зберігати два тижні