Кожна господиня намагається стежити за збалансованим харчуванням своєї родини. Навесні в раціон слід додати різноманітні салати, наприклад, з куркою та ананасами або ж з креветками та авокадо. theLime підібрав для вас простий рецепт салату з вермішеллю і крабовими паличками, з яким впорається навіть кулінар-початківець.
Інгредієнти: мівіна (3 пачки), крабові палички (200 г), яйця (2 шт.), огірок (1 шт.), кукурудза (1 банка), молоко (1 склянка), майонез (для заправки).
Приготування:
Вермішель швидкого приготування (мівіну) подрібнюємо прямо в пакеті (ламаємо руками) і висипаємо в глибоку миску. Заливаємо її молоком – так, щоб воно покрило вермішель повністю, і залишаємо на деякий час, поки мівіна не вбере його.
Крабові палички заздалегідь виймаємо з холодильника, щоб трохи розморозилися. Потім нарізаємо їх та огірок середнім кубиком.
Читайте також: Топ-3 салати з крабовими паличками, які варто приготувати.
Яйця відварюємо в каструлі з водою вкруту – 10 хвилин після закипання. Потім заливаємо їх холодною водою, очищаємо від шкаралупи та ріжемо кубиком.
Коли мівіна вбере все молоко, додаємо до неї в миску огірки, яйця, кукурудзу і крабові палички. Солимо, додаємо спеції до смаку.
Заправляємо салат з мівіни майонезом і ретельно перемішуємо.
Подаємо до столу салат з вермішеллю та крабовими паличками та насолоджуємося смаком.
- Раніше ми розповіли, як приготувати закуску з лаваша із крабовими паличками.
- Читайте також на theLime, як зробити апетитний салат із сухариками та шинкою.
Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.