Лайм

Улюблений рецепт до свята: як приготувати салат з куркою та ананасами

Урізноманітніть своє меню на День усіх закоханих

14 лютого у всьому світі відзначають День святого Валентина. І якщо ви вже підготували для своєї другої половинки універсальний подарунок і придумали культурну програму на вечір із переглядом романтичних фільмів, саме подбати і про святкове меню. Наприклад, можна зробити апетитний салат із сухариками та шинкою або Цезар із простою заправкою без анчоусів. theLime також ділиться простим рецептом салату з куркою і ананасами, з яким впорається навіть господиня-початківець.

Інгредієнти: куряче філе (200 г), свіжі або консервовані ананаси (150 г), консервована кукурудза (100 г), твердий сир (50 г), яйця (2 шт.), майонез (60 г).

Фото: pinterest.com

Приготування:

Твердий сир тремо на середній терці.

Відкриваємо банку консервованої кукурудзи та зливаємо з неї зайву рідину.

З консервованого ананаса також зливаємо сироп, нарізаємо його кубиком.

Куряче філе промиваємо під проточною водою. Ставимо на плиту каструлю із підсоленою водою, чекаємо, поки вона закипить. Відправляємо туди філе, чорний перець горошком та лавровий лист (за бажанням). Варимо після закипання на слабкому вогні під кришкою приблизно 20-25 хвилин. Потім чекаємо, поки курка охолоне та нарізаємо її маленькими кубиками.

Читайте також: Легкий та вишуканий рецепт: як приготувати салат з креветками та авокадо.

Яйця відварюємо у каструлі з водою вкруту – приблизно 10 хвилин після закипання. Потім заливаємо їх холодною водою і чекаємо, доки вони охолонуть. Очищаємо від шкаралупи та нарізаємо кубиками або тремо на терці.

Змішуємо всі підготовлені інгредієнти в салатнику, додаємо сіль, спеції та майонез до смаку. Або можна викласти всі інгредієнти шарами, при цьому кожен із них змастити майонезом.

Фото: pinterest.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Так цвітну капусту ви ще не готували: рецепт овочевого стейку з сиром і беконом

Як приготувати стейк з цвітної капусти з беконом та сиром - рецепт Тетяни Літвінової

Будують кар'єру поза офісом: які знаки Зодіаку створені для дистанційної роботи

Представники яких знаків Зодіаку полюбляють організовувати свою роботу за власним зручним графіком і тільки за межами офісу  

Рослини-компаньйони: що посадити поруч із помідорами для багатого врожаю

Біля яких рослин краще садити томати, щоб покращити смак плодів, зробити їх великими та захистити від хвороб та шкідників