Лайм

Рожевий манікюр - тренд весни 2023 року: які дизайни та відтінки обрати

Весняна пора - ідеальний час для експериментів

У тренді цієї весни на лише вишуканий манікюр з фольгою. Також актуальним у цьому сезоні є рожеве покриття, яке можна урізноманітнити дизайнами. Які саме деталі додати – читайте далі на theLime.

Рожевий манікюр з додаванням блискіток та камінчиків - варіант святкового та сяючого покриття. Можна поекспериментувати з вибором рожевого та доповнень до нього.

Фото: instagram.com/pomalowanki_iwona_wilk

Рожевий з ромашками - справжній весняний хіт, який підніме настрій та дозволить похвалитися неординарний дизайном. Можна обрати нюдову основу, як показано на фото, або ж віддати перевагу більш насиченому тону.

Фото: instagram.com/beautyspace_charlotte

Рожевий у поєднанні з блакитним - ніжність та вишуканість, яких іноді так бракує. Не забудьте підкреслити манікюр стильними аксесуарами та додаванням якихось своїх унікальних візерунків.

Фото: instagram.com/herlovely_nails

Фото: instagram.com/nadanailart

Читайте також: Як виглядає класичний манікюр, який ніколи не вийде з моди: фото.

Як показано на фото нижче, рожевий із блакитним можна урізноманітнити золотистими деталями у вигляді об'ємної фольги - виглядає такий дизайн цікаво та не нудно.

Фото: instagram.com/malgorzata_jankowska_indigo

Якщо ж ви любите спокійні відтінки, які максимально наближені до натуральних, зверніть увагу на наступний варіант. Можна залишити просто однотонний колір приємного рожевого відтінку або додати мінімалістичний дизайн у вигляді ліній та камінчиків.

Фото: instagram.com/mo.nu.la

Окрім того, спробуйте поєднати різні відтінки рожевого: від насиченого до рожево-молочного. Перехід виглядає дуже ніжно. Приклад такої роботи можете побачити на знімку нижче:

Фото: instagram.com/vasconailsfrance

Фото: instagram.com/kats_nails_warsaw

Рожевий також можна розбавити технікою омбре: коли один колір переходить в інший. Наприклад, можна взяти молочну основу, а кінчик зробити насиченим рожевим відтінком - це виглядатиме вишукано та яскраво водночас.

Фото: instagram.com/ns.nailstreet

Молочні тони - це класика, яка рідко набридає та є безпрограшною, адже підходить до будь-якого вбрання, заходу та настрою.

Фото: instagram.com/miriamsessa_nailmaster

Aura nails – тренд, який став популярним кілька місяців тому і продовжує підкорювати жінок. Для створення унікального покриття майстрині роблять малюнок у вигляді яскравих кіл з плавним переходом кольору (градієнт), що нагадує м'яке сяйво аури людини. Саме тому цей манікюр має таку назву.

Фото: instagram.com/_themonarchnailstudio

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Навіть коли оточені людьми: які знаки Зодіаку завжди почуваються самотніми

Які знаки Зодіаку відчувають себе самотніми та чому, розповіли фахівці - у списку опинилися Водолії, Тельці, Діви, Козероги

Меню на Великдень: рецепти салатів, які варто приготувати на святковий стіл

Як в домашніх умовах приготувати різні варіанти салатів з червоною рибою, куркою, моцарелою та зеленню, щоб здивувати гостей на Великдень  

Забудьте про бабусині сукні: що одягнути на Великдень, щоб мати доречний і стильний вигляд

Український дизайнер Андре Тан продемонстрував, який одяг можна вдягнути до церкви на святкове богослужіння на честь Великодня