Лайм

Манікюр з фольгою виглядає вишукано і сучасно: які дизайни в моді у 2023 році

Поекспериментуйте з образами

Для багатьох дівчат похід у салон краси на різні процедури, стрижку чи манікюр – це спосіб відволіктися від щоденної рутини та депресивних думок, що особливо актуально під час війни. І якщо ви вже робили дзеркальний манікюр з хромованою пудрою або молочний френч, цього разу прикрасьте нігті манікюром з фольгою. theLime вирішив докладніше розповісти вам про цей дизайн і підібрав декілька сміливих ідей.

Зробити такий манікюр простіше простого: спочатку вибираємо основний колір гель-лаку і покриваємо ним, сушимо в лампі, потім прикладаємо до нігтьової пластини фольгу для манікюру матовою стороною до покриття. Розрівнюємо її по всій поверхні за допомогою бамбукової палички, потім різко відриваємо декор від нігтя, внаслідок чого колір та візерунок відобразяться на його поверхні. Наприкінці покриваємо нігті закріплювачем.

Фото: pinterest.com

Можна вибрати кілька відтінків фольги і зробити з їх допомогою оригінальний різнокольоровий дизайн на довгих нігтях мигдалеподібної форми.

Фото: pinterest.com

Ще один варіант – зробити незвичний французький манікюр із нерівним кінчиком. Для цього можна використовувати золотисту або сріблясту фольгу.

Фото: pinterest.com

Також фольгою контрастного кольору можна урізноманітнити мармуровий манікюр, який роблять із використанням двох або більше відтінків лаків.

Фото: pinterest.com

Якщо ви хочете виділитися з натовпу, покрийте нігті білим гель-лаком і зробіть на ньому мазки рожевого і бірюзового відтінку. Доповніть дизайн золотистою фольгою.

Фото: pinterest.com

Читайте також: Як виглядає класичний манікюр, який ніколи не вийде із моди: фото.

Також дизайн з фольгою гарно виглядатиме на однотонному матовому покритті. Вибирайте насичений відтінок, а на одному чи двох нігтях зробіть відблиски за допомогою фольги.

Фото: pinterest.com

Ще один варіант покрийте нігті напівпрозорим гель-лаком, кінчик нігтя прикрасьте золотистою фольгою, а посередині намалюйте тонку лінію.

Фото: pinterest.com

В одному манікюрі можна поєднати кілька кольорів. Наприклад, чорний і білий, а доповнить їх дизайн із золотистою фольгою.

Фото: pinterest.com

Довгі нігті мигдалеподібної форми можна покрити сірим або сіро-блакитним відтінком і на кожному зробити відблиски за допомогою фольги.

Фото: pinterest.com

Ще один варіант незвичного нейл-арту: потрібно покрити нігті світлим відтінком, на ньому зробити відблиски контрастними кольорами, а також доповнити павутинкою та золотистою фольгою.

Фото: pinterest.com

Цікаві новини для вас:

  1. Джинси слоучі стали трендом 2023: як вони виглядають і з чим носити.
  2. Що буде, якщо ніколи не мити щітку для волосся: експерти дали відповідь.
  3. Які весільні сукні зараз в моді: топ-5 фасонів, які показали на Bridal Fashion Week.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору

Низька посадка та сірий колір: який вигляд мають наймодніші джинси 2024 року

Які джинси носити весною 2024 - фасон підкова, колір екрю, сірі джинси та інші актуальні моделі - фото трендових речей

Лофери залишаються головним трендом весняного взуття у 2024 році: фото

Що таке лофери, які моделі цього жіночого взуття зараз у тренді, а також з чим їх поєднувати у весняному сезоні, щоб виглядати стильно