Лайм

Сирки в шоколадній глазурі можна приготувати вдома: як це зробити

Домашній аналог популярного десерту

Багато магазинних солодощів можна приготувати вдома своїми руками, і вони від цього тільки виграють. Раніше ми розповідали, як зробити "Пташине молоко" або тістечка "Картопля" зі згущеним молоком. Тепер настала черга глазурованих сирків у шоколадній глазурі, які подобаються багатьом дорослим та дітям.

Інгредієнти: 300 г сиру, 30 г вершкового масла, 30 г цукрової пудри. Для начинки - 70 г вареного згущеного молока. Для глазурі - 200 г молочного шоколаду та 40 мл олії.

Читайте також: Як приготувати шоколадний торт без випічки: простий та швидкий рецепт.


Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширення Valeriia Veligura (@yummy.lera)

Приготування сирків у шоколаді

Сир перебиваємо блендером до м'якості та однорідності. Вершкове масло розтоплюємо і додаємо в сир разом із цукровою пудрою. Перемішуємо масу до однорідності і перекладаємо в кондитерський мішок, щільний пакет або канцелярський файл з невеликим отвором в куточку.

В інший пакет кладемо варене згущене молоко.

На стіл кладемо харчову плівку і видавлюємо на неї три смужки сирної маси, щоб вийшов прямокутник (шириною та довжиною – як магазинний глазурований сирок). Зверху по центру видавлюємо смужку начинки. Третій шар - сирна маса, якою ми "закриваємо" згущене молоко з усіх боків.

Акуратно загортаємо сирок у плівку і легко прокочуємо його поверхнею столу, щоб вийшов циліндр. Готові сирки в плівці кладемо в морозилку, доки вони не застигнуть.

Дві плитки молочного шоколаду розтоплюємо в мікрохвильовій печі або каструльці, додаємо олію і занурюємо в таку глазур застиглий сирок. Зробити це можна за допомогою зубочистки чи шпажки.

Готові сирки викладаємо на пергамент і прибираємо в холодильник на півгодини. За бажання їх можна посипати горішками.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Як правильно садити картоплю під лопату: оптимальна глибина лунки

Якою має бути глибина траншей, в які висаджують картоплю навесні, коли проводити підгортання, а також як це правильно робити  

Лазанья – традиційна італійська страва: як її приготувати у домашніх умовах

Як у домашніх умовах приготувати лазанью з м'ясним фаршем та соусом бешамель, щоб урізноманітнити звичне меню своєї родини

Дбайливі і надійні: які знаки Зодіаку вважають найкращими братами та сестрами

Астрологи назвали 4 знаки Зодіаку, з яких виходять найкращі брати і сестри – Рак, Телець, Риби, Лев