Багато магазинних солодощів можна приготувати вдома своїми руками, і вони від цього тільки виграють. Раніше ми розповідали, як зробити "Пташине молоко" або тістечка "Картопля" зі згущеним молоком. Тепер настала черга глазурованих сирків у шоколадній глазурі, які подобаються багатьом дорослим та дітям.
Інгредієнти: 300 г сиру, 30 г вершкового масла, 30 г цукрової пудри. Для начинки - 70 г вареного згущеного молока. Для глазурі - 200 г молочного шоколаду та 40 мл олії.
Читайте також: Як приготувати шоколадний торт без випічки: простий та швидкий рецепт.
    	  	  	
    
        
        Продовження після реклами
        
    
    
        
            
	
	
        
        РЕКЛАМА
    
  	  
    	 
     
  
Продовження після рекламиРЕКЛАМА
  	 
Приготування сирків у шоколаді
Сир перебиваємо блендером до м'якості та однорідності. Вершкове масло розтоплюємо і додаємо в сир разом із цукровою пудрою. Перемішуємо масу до однорідності і перекладаємо в кондитерський мішок, щільний пакет або канцелярський файл з невеликим отвором в куточку.
В інший пакет кладемо варене згущене молоко.
На стіл кладемо харчову плівку і видавлюємо на неї три смужки сирної маси, щоб вийшов прямокутник (шириною та довжиною – як магазинний глазурований сирок). Зверху по центру видавлюємо смужку начинки. Третій шар - сирна маса, якою ми "закриваємо" згущене молоко з усіх боків.
Акуратно загортаємо сирок у плівку і легко прокочуємо його поверхнею столу, щоб вийшов циліндр. Готові сирки в плівці кладемо в морозилку, доки вони не застигнуть.
Дві плитки молочного шоколаду розтоплюємо в мікрохвильовій печі або каструльці, додаємо олію і занурюємо в таку глазур застиглий сирок. Зробити це можна за допомогою зубочистки чи шпажки.
Готові сирки викладаємо на пергамент і прибираємо в холодильник на півгодини. За бажання їх можна посипати горішками.
 
     
                                                                                            
                                        
                                                                                     
                                                                                            
                                        
                                                                                     
                                                                                            
                                        
                                                                                     
                             
                                             
         
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                    