Лайм

Як приготувати шоколадний торт без випічки: простий та швидкий рецепт

Готувати його простіше простого

Коли хочеться побалувати близьких солоденьким, а часу для приготування складних десертів немає, на допомогу приходять прості рецепти. Якщо ви вже пробували спекти манник на кефірі, візьміть на замітку рецепт шоколадного торта без випікання.

Інгредієнти: шоколадне пісочне тісто (200 г), яйця (1 шт.), цукор (50 г), сіль (щіпка), ванільний ароматизатор, борошно (20 г), крохмаль кукурудзяний (20 г), молоко (500 мл), вершкове масло (50 г), шоколад (90 г), олія (40 мл).

Фото: t.me/smachnenke_ua

Приготування:

У каструлі або сотейнику з'єднайте яйце, цукор, ванільний екстракт, борошно та кукурудзяний крохмаль. За допомогою вінчика перемішайте до однорідної консистенції. Влийте молоко, поставте на середній вогонь і варіть до загусання, постійно помішуючи.

Коли суміш загусне, вимкніть вогонь і додайте вершкове масло. Перемішайте.

Читайте також: Не треба пекти коржі: рецепт торта Спартак на сковороді.

У форму для запікання або іншу ємність із високими бортиками викладіть печиво в один шар. Зверху покрийте третиною крему. Далі знову викладіть шар печива і змастіть половиною крему, що залишився. Третій шар печива покрийте останньою частиною крему, накрийте харчовою плівкою і поставте в холодильник до застигання.

Тим часом приготуйте шоколадну глазур. У мікрохвильовій печі розтопіть шоколад і з'єднайте його з олією. Перемішайте. Отриманою глазур'ю полийте торт без випічки і заберіть у холодильник на кілька годин, а краще на ніч.


Раніше ми розповідали, як приготувати торт Мурашник без випічки.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Готуємо українські палюшки - особливий рецепт лінивих вареників

Розповідаємо, як готувати палюшки - ліниві вареники, які готують на Львівщині та на Закарпатті

Тест на IQ: знайдіть помилки на зображенні баскетбольної гри

Художник припустився кількох помилок на зображенні баскетбольної гри - знайдіть їх і пам'ятайте, що головоломки тренують мозок