Лайм

Швидка і смачна закуска: як приготувати рулетики з крабовими паличками

Оригінальний варіант подачі улюбленого крабового салату

Салат з крабовими паличками для багатьох став улюбленою закускою, але, крім класичного варіанта його подачі, існує ще один, у вигляді рулету. Готується така страва у лаваші, виглядає апетитно та чудово підходить для святкового столу.

Інгредієнти: лист лаваша, 3 яйця, 200 г крабових паличок, 2 плавлені сирки, 1 зубчик часнику, 3 ст. ложки консервованої кукурудзи, майонез.

Фото: Pinterest

Приготування лаваша з крабовими паличками

Яйця відварюємо круто (10 хвилин після закипання води), охолоджуємо та натираємо на великій тертці. Крабові палички ріжемо кубиками. Часник пропускаємо через прес і змішуємо з майонезом. Плавлені сирки натираємо на дрібній тертці. З банки кукурудзи зливаємо рідину. Перемішувати інгредієнти не потрібно.

Читайте також: Обід за 10 хвилин: як приготувати соковитий рол з куркою в лаваші.

Лист лаваша розкладаємо на столі і змащуємо майонезом із часником, залишаючи по 2 см з кожного краю вільними. Викладаємо крабовий салат у такій послідовності:

1 - крабові палички

2 - тертий плавлений сир

3 - яйця

4 - сіль та перець за смаком

5 - кукурудза

Лаваш загортаємо в рулет і ставимо в холодильник, щоб усі шари просочилися. Можна покласти на нього невеликий прес. Через 30-60 хвилин страва готова до подачі: наріжте її і насолоджуйтесь смачною закускою.

Раніше ми розповідали, як приготувати швидкі конвертики із сиром, яйцем та зеленню.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Не поспішайте дзвонити сантехніку: дієві лайфхаки для прочищення зливу душу

Експерти з прибирання розповіли, як самостійно прочистити забитий злив в душі і які засоби треба використовувати

На бутерброди, до гарніру і просто так: як приготувати курячу ковбасу вдома

Шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво показав, як приготувати курячу ковбасу без добавок вдома

Сало в буряковому квасі - давній рецепт української закуски

Сало в буряковому квасі - стародавній український рецепт, таке сало можна зберігати два тижні