Салат з крабовими паличками для багатьох став улюбленою закускою, але, крім класичного варіанта його подачі, існує ще один, у вигляді рулету. Готується така страва у лаваші, виглядає апетитно та чудово підходить для святкового столу.
Інгредієнти: лист лаваша, 3 яйця, 200 г крабових паличок, 2 плавлені сирки, 1 зубчик часнику, 3 ст. ложки консервованої кукурудзи, майонез.
Приготування лаваша з крабовими паличками
Яйця відварюємо круто (10 хвилин після закипання води), охолоджуємо та натираємо на великій тертці. Крабові палички ріжемо кубиками. Часник пропускаємо через прес і змішуємо з майонезом. Плавлені сирки натираємо на дрібній тертці. З банки кукурудзи зливаємо рідину. Перемішувати інгредієнти не потрібно.
Читайте також: Обід за 10 хвилин: як приготувати соковитий рол з куркою в лаваші.
Лист лаваша розкладаємо на столі і змащуємо майонезом із часником, залишаючи по 2 см з кожного краю вільними. Викладаємо крабовий салат у такій послідовності:
1 - крабові палички
2 - тертий плавлений сир
3 - яйця
4 - сіль та перець за смаком
5 - кукурудза
Лаваш загортаємо в рулет і ставимо в холодильник, щоб усі шари просочилися. Можна покласти на нього невеликий прес. Через 30-60 хвилин страва готова до подачі: наріжте її і насолоджуйтесь смачною закускою.
Раніше ми розповідали, як приготувати швидкі конвертики із сиром, яйцем та зеленню.