Лайм

Безалкогольний мохіто - популярний літній коктейль: як його приготувати

Поекспериментуйте на дозвіллі з різними смаками

Мохіто – один з найвідоміших і найулюбленіших літніх коктейлів, який прекрасно втамовує спрагу, бадьорить і освіжає. Його можна приготувати вдома, зазделегідь озброївшись потрібними компонентами. Далі ми розповімо, які є варіанти приготування безалкогольної альтернативи цього популярного напою.

Фото: unsplash.com

Рецепт № 1

Інгредієнти: 1,5 л мінеральної води або спрайт, 1 великий лимон, невеликий пучок м'яти, лід, м'ятний сироп (за бажанням).

Приготування: м'яту миємо, обриваємо листочки. Лимон нарізаємо на невеликі шматочки, залишаємо пару кружечків для декору. Перекладаємо його в блендер разом з м'ятою, перебиваємо компоненти разом.

В стакані з'єднуємо суміш м'яти і лимону, додаємо воду, сироп. Залишаємо на пару хвилин настоятись. За бажанням можна процідити через сито. Перед подачею додаємо лід. Смачного!

Читайте також: Як швидко охолодити напій у холодильнику: простий лайфхак, який знають не всі.

Рецепт № 2

Інгредієнти: мінеральна вода, 1 лайм або лимон, м’ята, мед – 2ст ложки (в якості підсолоджувача), лід.

Приготування: мед розмішуємо з мінеральною водою, додаємо туди подрібнену м’яту і лайм, все добре перемішуємо. Перед вживанням додаємо кілька кубиків льоду. Готово, можна насолоджуватись неповторним освіжаючим смаком!

Фото: unsplash.com

Рецепт № 3

Інгредієнти: лайм, лимон, апельсин, м’ята, лід, sprite, 7up, або будь-який напій, який вам до смаку.

Приготування: лайм, лимон, та апельсин поріжте на шматочки, додайте м’яту. Фрукти бажано розтерти товкачкою або ложкою, щоб вони пустили сік – тоді смак буде більш вираженим та насиченим. Додайте лід та напій. Все перемішайте, готово. Можна куштувати смачний літній коктейль.

Читайте на тему: Готуємо натуральний лимонад з лимоном і м'ятою: простий рецепт.

Порада: можна замінити або додати за бажанням полуницю, ківі, кавун чи навіть персик. Смак буде відрізнятися від класичного, проте нове поєднання також заслуговує уваги. Тому експериментуйте!

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Їм завжди не щастить: які знаки Зодіаку притягують до себе невдачі і проблеми

Астрологи назвали п'ять знаків Зодіаку, які притягують невдачі - Овен, Скорпіон, Козеріг, Риби, Стрілець

Сезон в розпалі: готуємо смачний весняний пиріг з ревеню за рецептом Лілії Цвіт

Як у домашніх умовах приготувати незвичайну шарлотку з ревенем, щоб урізноманітнити своє меню та побалувати родину чи гостей

Цибуля дасть хороший врожай: як зробити добриво для її підживлення

Які добрива необхідні цибулі для активного росту, а також для захисту від поширених хвороб, як їх приготувати та вносити