Лайм

Маша Єфросиніна у джинсовому комбінезоні показала великий тренд 2023 року: фото

Телеведуча обрала фасон вільного крою

Джинсові комбінезони після кількох років відпочинку тріумфально повернулися в моду та посіли високе місце у трендах. Сьогодні вони готові скласти гідну конкуренцію модним джинсам, які не залишають жіночий гардероб цілий рік. Комбінезон з деніму також носять у будь-який сезон, адже він неймовірно зручний, практичний і здатний зробити будь-який образ легким та задерикуватим. У 2023 році актуальні кілька фасонів, один із них продемонструвала Маша Єфросиніна.

У гардеробі української телеведучої з'явився комбінезон із блакитного деніму з широкими штанинами, відрізною лінією талії та кишенями - накладними зверху виробу та прорізними по бокових швах. 44-річна зірка показала, як доповнити його стильними акцентами – ременем коричневого кольору та туфлями-слінгбеками зі звіриним принтом.

Фото: instagram.com/mashaefrosinina

Джинсовий комбінезон вільного крою Маша Єфросиніна поєднує з сірувато-бежевим піджаком оверсайз для більш стриманого та спокійного образу.

Фото: instagram.com/mashaefrosinina

Читайте також: Як виглядають модні літні комбінезони для жінок: трендові фасони 2023 року.

Фото: instagram.com/mashaefrosinina

Фото: instagram.com/mashaefrosinina

У новому сезоні дизайнери запропонували кілька стильних новинок на будь-який смак із різною довжиною та фасоном низу – штани, шорти, спідниця. Верх комбінезону може нагадувати сорочку, сарафан, сукню або топ-бюстьє. Нижче покажемо, які моделі є актуальними влітку 2023 року.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Джинсова тканина - неймовірно популярна, тому в гардеробі кожної модниці мають бути речі з деніму. У 2023 році денім став сексуальним: до прикладу, у спідницях з'явилися високі розрізи, що оголюють ноги.

Також дивіться, як виглядають наймодніші джинсові сукні на літо 2023 року.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Цибуля дасть хороший врожай: як зробити добриво для її підживлення

Які добрива необхідні цибулі для активного росту, а також для захисту від поширених хвороб, як їх приготувати та вносити  

Так цвітну капусту ви ще не готували: рецепт овочевого стейку з сиром і беконом

Як приготувати стейк з цвітної капусти з беконом та сиром - рецепт Тетяни Літвінової

Будують кар'єру поза офісом: які знаки Зодіаку створені для дистанційної роботи

Представники яких знаків Зодіаку полюбляють організовувати свою роботу за власним зручним графіком і тільки за межами офісу