Лайм

Як виглядати стильно після 60 років: стилісти дали поради щодо вибору одягу

Врахуйте ці рекомендації

Вік - не перешкода для того, щоб стежити за модою і відточувати свій стиль. До того ж у наші дні жінки за 60 дбають про своє здоров'я, залишаються активними, привабливими та енергійними. Саме тому не потрібно навішувати на себе та оточуючих ярлик "пенсійного віку": ви можете виглядати так, як самі захочете.

Фото: instagram.com/thatsnotmyage/

"Більшість правил стилю, яких слід дотримуватися зрілим жінкам, засновані на комфорті та усвідомленні того, що найкраще підходить для конкретно них, - заявила модна експертка Джоана Уокер виданню Best Life. - Жінки старше 60 років, які хочуть йти в ногу з останніми тенденцями,повинні пам'ятати, що вік — це лише цифра, і все, що вони робили раніше, вони можуть робити і зараз".

Читайте також: Які фасони джинсів найбільше підходять жінкам після 50 років: фото.

Базовий гардероб

Базові речі відіграють ключову роль у гардеробі, виступаючи "будівельними блоками" для будь-якого образу. Вони ніколи не виходять із моди і є основою гармонійного стилю. Серед них - класична сорочка на гудзиках, однотонний жакет по фігурі, пара зручних джинсів або штанів прямого крою, білі кросівки або кеди. На прохолодну погоду придивіться жилет із трикутним вирізом, тренч пісочного кольору, черевики моделі челсі висотою до щиколотки. Всі ці речі добре поєднуються і заощаджують час на складання образу.

Фото: instagram.com/themiddlepageblog/

Аксесуари

Будь-який гардероб можна адаптувати до мінливих тенденцій, додаючи аксесуари. Імідж-консультантка Елізабет Косіч наголошує, що тренди непостійні, тому зовсім не обов'язково сліпо їх копіювати. Трендовий головний убір, взуття, сумка або сонцезахисні окуляри у поєднанні з простими речами класичного крою розбавлять образ, зроблять його цікавим та модним.

Фото: instagram.com/susan_unefemme/

Подібно до стратегії з аксесуарами, ви також можете додавати шари в своє вбрання. Додайте модний жакет або светр до свого звичайного образу. Ви не помилитеся, вибравши гарно скроєну джинсову куртку або легкий лляний жакет, який ідеально підходить для вечірньої прохолоди.

Фото: instagram.com/thatsnotmyage/

Читайте також: Стиліст назвав 4 зачіски, які найбільше пасують жінкам після 50 років.

Нейтральні кольори

Нейтральні кольори без зайвих візерунків – основа для створення будь-якого модного образу. Їх легко поєднувати один з одним та розбавляти яскравими деталями: шарфом, сумкою, помадою, лаком для нігтів. Пара довгих чорних або кремових штанів вільного крою розкішно поєднуватиметься з білою сорочкою на гудзиках. Доповнити таке вбрання можна аксесуарами будь-якого кольору. Варто звернути увагу і на пару білих джинсів по фігурі - вони підходять до всього і є ідеальною базою для літа.

Фото: instagram.com/thatsnotmyage/

Довжина та крій

Елізабет Косіч рекомендує жінкам після 60 років не вбиратися у мішкуваті речі та не намагатися повністю закрити тіло. Оптимальною довжиною спідниць та суконь стилістка вважає від 3 см нижче коліна до 3 см вище кісточки. Актуальний крій - трапеція, олівець, запах, з воланами, складками, асиметрія.

Фото: instagram.com/thatsnotmyage/

Те саме стосується штанів: звужені до низу і злегка вкорочені штанини - класичний крій, який добре виглядає на будь-якій фігурі.

Фото: https://www.instagram.com/susan_unefemme/

Раніше ми розповідали про модні помилки, яких часто припускаються жінки після 50 років.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Помідори висаджують у травні: сприятливі дати за місячним календарем

Які дні за місячним календарем найбільш сприятливі для висадки розсади помідорів у відкритий ґрунт, а також як потрібно підготувати рослини

Підійде і для обіду, і для вечері: рецепт ідеальної карбонари від Ектора

Як у домашніх умовах приготувати пасту карбонару з сиром пармезан та підчеревцем, щоб урізноманітнити своє меню та побалувати родину

Тримають свої емоції під замком: які знаки Зодіаку найбільш потайливі

Астрологи назвали найбільш потайливі знаки Зодіаку, які не показують свої справжні почуття – Скорпіон, Водолій, Козеріг