Лайм

Модний одяг на холодну осінь: Даша Квіткова показала головні тренди 2023 року

Блогерка зібрала образ із актуальних речей сезону

Модний одяг не обов'язково повинен бути химерним та показово розкішним. Існують практичні та стильні варіанти, з яких можна скласти базовий гардероб на осінь. Але яким речам надати перевагу, коли погода зіпсується? Блогерка Даша Квіткова вирушила до Ісландії, де вже у вересні середньодобова температура рідко перевищує 8°C. Вона опублікувала серію фото, на яких добре простежуються тренди 2023 року.

Читайте також: Штучне хутро і принт клітинка: як виглядають наймодніші пальта на осінь.

Джинси

Вже котрий сезон поспіль широкі джинси із завищеною талією залишаються головним фаворитом модниць. Це практичний варіант як для елегантних образів, так і для повсякденних.

Фото: https://www.instagram.com/kvittkova/

Взуття

Чоботи на масивній підошві та зі шнурівкою - універсальний вибір на осінь та теплу зиму.

Фото: https://www.instagram.com/kvittkova/

Светр

У 2023 році мінімалізм залишається помітною тенденцією, тому однотонний светр без зайвого декору стане гарним вибором для холодної осені. Для джинсів або штанів із завищеною талією підійдуть укорочені моделі. Також їх можна навмисне недбало заправити за пояс, як на фото Даші Квіткової.

Читайте також: Труби, джоггери та інші фасони жіночих джинсів, які вважаються модними восени 2023 року: фото.

Фото: https://www.instagram.com/kvittkova/

Куртка

Не втрачають своєї популярності стьобані куртки оверсайз, які полюбилися модницям ще у 2022 році. Їх можна використовувати як проміжний шар одягу. Наприклад, носити під вітровку, яка захистить від дощу та вогкості.

Фото: https://www.instagram.com/kvittkova/

Аксесуари

Теплий образ Даша Квіткова доповнила простою шапкою біні та масивним шарфом Acne Studios у велику клітинку. Такі теплі аксесуари вже стали універсальною класикою, тому навряд чи вийдуть із моди найближчим часом.

Фото: https://www.instagram.com/kvittkova/

Дізнайтеся також, як виглядають наймодніші осінні чоботи-2023.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Навіть коли оточені людьми: які знаки Зодіаку завжди почуваються самотніми

Які знаки Зодіаку відчувають себе самотніми та чому, розповіли фахівці - у списку опинилися Водолії, Тельці, Діви, Козероги

Меню на Великдень: рецепти салатів, які варто приготувати на святковий стіл

Як в домашніх умовах приготувати різні варіанти салатів з червоною рибою, куркою, моцарелою та зеленню, щоб здивувати гостей на Великдень  

Забудьте про бабусині сукні: що одягнути на Великдень, щоб мати доречний і стильний вигляд

Український дизайнер Андре Тан продемонстрував, який одяг можна вдягнути до церкви на святкове богослужіння на честь Великодня