Лайм

Який манікюр буде в моді у 2024 році, показали на Тижні моди в Нью-Йорку: фото

Зверніть увагу на ці дизайни

З 7 по 13 вересня у Нью-Йорку пройшов Тиждень моди, на якому дизайнери традиційно представили тренди наступного року. І якщо ви вже робили нігті кольору латте, зверніть увагу на нейл-арти, які будуть на піку популярності у 2024 році. theLime вирішив докладніше розповісти про тенденції, які продемонстрували на подіумі Тижня моди.

Про це детальніше розповідають на сайті byrdie.

Читайте також: Модний манікюр для прихильниць ніжного стилю: такі нігті виглядають розкішно.

Глазурований манікюр

Глазуровані нігті вже давно закріпилися в трендах цього року і, судячи з усього, будуть актуальні і в наступному. Але версія 2024 року матиме більш приглушений матовий відтінок. Так, наприклад, нейл-студія Sundays Studio створила морозний, засніжений манікюр із сяючим кінчиком. Вийшов оригінальний варіант французького манікюру – приглушений френч.

А знаменитий майстер манікюру і представник бренду KISS Джина Едвардс, надихнувшись любов'ю дизайнера Патрісії Бональді до вишивки, створила деталізовані акцентні нігті зі справжнім мереживом і кристалами.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Нігті хром

Хромовані нігті стали справжнім хітом, оскільки такий вид дизайну можна побачити у багатьох світових знаменитостей: від британської співачки косовського походження Дуа Ліпи до американської актриси та співачки Зендеї. Крім того, експерти обіцяють, що ця тенденція протримається і весь наступний рік.

Наприклад, на Тижні моди команда Yukie Beauty створила французький манікюр із сріблястим хромом, щоб він поєднувався з металевими образами, представленими Лакуаном Смітом на подіумі.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Перламутровий рожевий

Також у трендах рожевий колір гель-лаку. Знаменитий майстер манікюру Джулі Кандалек створив хромований манікюр у ніжно-рожевому відтінку.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Читайте також: Шифонові нігті - ніжний варіант нюдового манікюру, який пасуватиме кожній: фото.

Манікюр з буквами

Ще один тренд, продемонстрований на Тижні моди в Нью-Йорку, – це короткі нігті, вкриті прозорим покриттям та прикрашені літерами. Для цього можна використовувати як наклейки, так і розписати вручну.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Мінімалістичні лінії

Мінімалістичний манікюр із лініями також продовжує бути у тренді. Так, на показі Staud продемонстрували нігті, вкриті нейтральним бежевим відтінком та з білими та синіми горизонтальними лініями. Такий нейл-арт можна доповнити крапками.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Манікюр зі стразами

На Тижні моди також можна було побачити довгі нігті у формі стилету зі стразами на кінчиках або по всій довжині нігтя. Однак такі футуристичні дизайни не призначені для повсякденного життя.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Цікаві новини для вас:

  1. Як виглядають наймодніші весільні сукні 2023 року: зі спущеними плечима та квітковим декором.
  2. Чубчик-водоспад - тренд 1970-х років, який знову актуальний сьогодні: фото.
  3. Як називаються штани з кишенями по бокам, які стали найбільшим трендом 2023 року.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Сиве волосся стало трендом серед жінок: яку стрижку вибрати для стильного образу

Сивина в тренді у цьому сезоні - як правильно доглядати за сивиною та які стрижки краще обирати - фахівці поділились порадами

Яке взуття в моді навесні 2024 року: кольорові тренди сезону

Взуття яких кольорів в моді весною 2024 - експерти назвали головні тенденції та показали фото - яке взуття носити цієї весни

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору