Лайм

Нюдовий манікюр може бути різним: сучасні варіанти у нейтральних кольорах

Підкресліть цю осінь красивими деталями

Зробити нюдовий манікюр - завжди вдала ідея, адже таке покриття чудово доповнить будь-який образ та підкреслить ваш гарний смак. Про те, на які ідеї варто звернути увагу у 2023-му, розповідається на сторінці далі.

Читайте також: Які поєднання кольорів для манікюру омбре вважають модними у 2023 році: фото.

"Мінімалістичний манікюр у поєднанні з напівпрозорими відтінками надає нігтям вишуканого та доглянутого вигляду", - говорить виданню Who What Wear експерт у сфері нейл-арту Хуаніта Хубер Міллет.

Френч

Замість звичної ніжно-рожевої основи, оберіть приємний молочний колір, який зробить покриття яскравішим та більш цікавішим.

Фото: NAILARTBYQUEENIE

Абстрактні мотиви

Також ще один варіант, який може урізноманітнити покриття. Оберіть приємний спокійний тон і на кількох нігтиках попросіть майстра зробити хаотичні візерунки, які зроблять манікюр більш неординарним.

Фото: NAILARTBYQUEENIE

Манікюр з крапками

Підійде тим, хто хоче додати акценту, проте мінімального. У такому випадку зверніть увагу на наступну ідею: оберіть приємний нюдовий відтінок і урізноманітніть його маленькими крапками в зоні кутикули - це може бути блакитний, рожевий чи будь-який інший колір.

Фото: BUFFCS

Об'ємний дизайн

Нюдовий також можна доповнити масивними декорованими деталями. Наприклад, це можуть бути стрази, перлини або інші деталі, які знайдуться у арсеналі у вашого майстра. Одну з таких ідей показуємо на знімку нижче:

Фото: PINK_OBLIVION

Читайте на тему: Як виглядає класичний манікюр, який ніколи не вийде з моди: фото.

Золоті деталі

Такий тренд виглядає максимально вишукано та незвично, адже може здатися, що на нігтях немає покриття. Однак яскравий дизайн на кількох чи всіх пальцях підказує, що насправді це така задумка - нанести елемент на напівпрозорий, майже невидимий тон.

Фото: BUFFCS

Глянцевий нюд

Така комбінація завжди виглядає вдало. Оберіть базовий колір та нанесіть поверх нього глянцевий топ. Ви точно не прогадаєте, обравши саме такий варіант манікюру.

Фото: THEMANICLUB

Мікрофренч

Все, що потрібно обрати – основу (рожеву чи пастельну) та нанести поверх неї лінії френча, які будуть напівпрозорими. Можна намалювати його в кілька шарів, як це показано на знімку далі:

Фото: NAILARTBYQUEENIE

Нюд з лініями

Таке покриття особливо добре виглядатиме на довгих нігтях мигдалевидної форми. Попросіть майстра зробити плавний перехід із нюдового у темно-коричневий, а зверху додайте пряму чорну лінію, яка зробить манікюр більш акцентнішим.

Фото: NAILARTBYQUEENIE

Читайте на нашому сайті: Тренд 90-х на перламутрові нігті знову актуальний: фото модного манікюру.

Місячні мотиви

Це покриття нагадує класичний місячний манікюр, проте у даному випадку основне покриття наноситься не по всій довжині, а з відступом від зони кутикули, створюючи між двома шарами простір. Він додає об'єму та робить декор візуально більш красивим.

Фото: PINK_OBLIVION

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Деруни з курячим філе і без борошна: дізнайтесь, як зробити цю просту страву

Як приготувати деруни з курячим філе та часниково-сметанним соусом - рецепт смачних млинців - покрокова інструкція

Даша Квіткова показала, як носити леопардові штани – гарячий тренд сезону

Блогерка Даша Квіткова продемонструвала в мережі стильний лук із трендовим леопардовим принтом на штанах та піджаком оверсайз

Як врятувати редиску від хрестоцвітної блішки: народні методи

Чим небезпечна для редиски хрестоцвітна блішка, як її можна позбутися за допомогою деревного попелу, тютюнового пилу, порошку пижми