Лайм

Довгі пальта оверсайз і стьобані куртки: який верхній одяг на осінь популярний у модних блогерів

Головні тренди цієї осені

Верхній одяг - must have осіннього сезону. Жіночі куртки і пальта на осінь не лише подарують тепло та комфорт, а й стануть стильним завершенням будь-якого образу. На які тренди варто звернути увагу у 2023 році та як їх стилізувати, на своєму прикладі показали українські фешн-блогери.

Читайте також: Чоботи в стилі 1980-х повернулися в моду: як виглядає трендове осіннє взуття.

Пальто оверсайз

Пальто фасону оверсайз вже давно завоювали серця модниць, а цього сезону стали базовою річчю в осінньому гардеробі сучасної жінки. У 2023 році популярністю користуються подовжені моделі нейтральних відтінків. Дизайнерка та засновниця брендів COOSH та TOTÉ Аліна Френдій та блогерка Таня Парфільєва показали варіанти стилізацій з пісочним та сірим пальто.

Фото: instagram.com/alina_frendiy

Фото: instagram.com/alina_frendiy

Фото: instagram.com/tanyaparfileva

А українська стилістка Марина Мартинів показала образ із помаранчевим пальто для сміливих дівчат, які не бояться носити яскраві речі та завжди готові до модних експериментів.

Фото: instagram.com/marinamartyniv

Укорочене пальто

Укорочене пальто, яке нагадує теплий піджак, - ще один осінній тренд 2023 року. Даша Квіткова віддає перевагу об'ємній моделі сірого кольору, яку носить зі штанами-палаццо в тон. Такий розслаблений образ блогерка пропонує доповнити светром, пов'язаним поверх пальта. Цей модний трюк дуже люблять стилісти та інфлюєнсери з усього світу.

Фото: instagram.com/kvittkova

Стьобана куртка

У 2023 році стьобаний верхній одяг актуальний, як ніколи. Восени великим хітом стали лайнери вільного крою. Куртка в кольорі кемел, яка є в гардеробі Аліни Френдій, може стати чудовою базою і для ваших осінніх образів.

Фото: instagram.com/alina_frendiy

У гардеробі Даші Квіткової також є стьобана куртка, з якою блогерка створює повсякденні аутфіти.

Фото: instagram.com/kvittkova

Укорочена дублянка

Жіноча дублянка - безумовний тренд 2023 року, який має безліч варіантів, починаючи від куртки-авіатор, закінчуючи вкороченими моделями. Цей вид верхнього одягу давно зарекомендував себе як ікона верхнього одягу, а цієї осені переживає сплеск популярності. Якщо не знаєте, з чим носити коротку дублянку – повторюйте образ блогерки з Тернополя Валерії Юрченко.

Фото: instagram.com/valeria__yurchenko

Куртка з шерпи зі шкіряним оздобленням

Така модель - фаворит серед модниць. Пухнасту куртку зі шкіряними вставками носять із джинсами, вписують в образи у стилі спорт-шик або доповнюють луки зі спідницями, як на своєму прикладі показує Таня Парфільєва.

Читайте також: У мережі сперечаються через тренд носити спідницю поверх штанів: фото.

Фото: instagram.com/tanyaparfileva

Двостороння куртка

Головна особливість цього тренду – це можливість носити виріб з двох сторін, створюючи тим самим більше стильних осінніх образів. Українська фешн-блогерка Тетяна Кодзаєва обирає модель із капюшоном модного коричневого кольору.

Фото: instagram.com/kodzayeva

Стьобана жилетка

Помилково вважати, що цей варіант верхнього одягу підходить лише для теплої погоди. Даша Квіткова доводить, що в комбінації з дублянкою з шерпи стьобаний жилет зігріє навіть у морозній Ісландії.

Фото: instagram.com/kvittkova

Фото: instagram.com/marinamartyniv

Дізнайтесь, які куртки будуть в моді зимою 2024 року: фото актуальних фасонів.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Їх краще не злити: які знаки Зодіаку найбільш запальні

Овни, Леви та Скорпіони є найбільш запальними знаками Зодіаку, розповіли астрологи - фахівці поділилися подробицями про їхні характери

Запорука гарного врожаю: як правильно поливати томати після висадки в ґрунт

Як необхідно поливати томати після висадки у відкритий ґрунт, а також якою має бути температура води, щоб не нашкодити рослинам

Швидко і корисно: рецепт запашної сирної запіканки з яблуками

Сирна запіканка з яблуками - корисний та швидкий сніданок для всієї родини, який можна приготувати і в духовці, і в мультиварці