Лайм

Чоботи в стилі 1980-х повернулися в моду: як виглядає трендове осіннє взуття

Урізноманітніть свої луки

Незважаючи на те, що вересень радував модниць теплою і навіть спекотною погодою, прохолодна осінь поступово вступила у свої права. А це означає, що багато хто зайнявся оновленням гардеробу. І якщо ви вже приглянули речі червоного кольору та модні штани зі стрілками на цей сезон, саме час урізноманітнити образи новою парою взуття. theLime вирішив докладніше розповісти, яка модель чобіт зараз на піку популярності.

Читайте також: Чоботи з гострим носком повернулися в моду з 1990-х: які моделі у тренді.

Цієї осені в тренді чоботи висотою по коліно або трохи нижче в стилі 1980-х, вони можуть бути як шкіряними, так і лакованими. Характерними особливостями такого жіночого взуття є широка халява, гострий носок і невеликий тонкий підбор. Його часто називають каблуком-чарочкою, "каблуком Людовіка XXV", а англомовні модниці називають його "kitten heel" ("котячий каблук"). У 1930-х такі підбори носили дуже молоденькі дівчата перед тим, як перейти на шпильки. У 1950-х "котячий підбор" був на туфлях-човниках і мюлях, а потім непомітно перекочував в осінні колекції. Чоботи на "котячому підборі" виглядають тендітними та елегантними. Поєднувати таке взуття можна як із розкльошеними штанами, так і зі спідницями та сукнями.

Фешн-блогерка з Тернополя, підприємиця та засновниця власного бренду Аліна Френдій на своїй сторінці в соцмережі Instagram продемонструвала стильний осінній лук із чоботями у стилі 1980-х. Для прогулянки вона вибрала чорні шорти-бермуди довжиною до коліна, яскраво-червону блузу з об'ємними рукавами та чоботи з широкою халявою та "котячим каблуком". Свій образ вона доповнила класичною шкіряною сумкою.

Читайте також: Лілія Ребрик показала трендові чоботи, які повернулися в моду з 1980-х: фото.

Фото: instagram.com/alina_frendiy

Фото: instagram.com/alina_frendiy

Фото: instagram.com/alina_frendiy

Така пара взуття є і у відомої блогерки Анук Ів, образами та вмінням експериментувати зі стилем якої надихаються понад 1 млн підписників у Instagram. Для повсякденного луку вона обрала лаковані чоботи з гострим носком та широкою халявою. Їх вона одягла із замшевою спідницею міді, декорованою невеликими гудзиками спереду, а також із базовим сірим светром, який Анук Ів заправила у спідницю. Доповнила образ невелика сумка-клатч через плече.

Фото: instagram.com/anoukyve

Фото: instagram.com/anoukyve

Фото: instagram.com/anoukyve

Цікаві новини для вас:

  1. Як виглядати стильно, незважаючи на вік: поради модних експертів.
  2. Топ-5 кольорів манікюру, які будуть на піку популярності у жовтні 2023 року: фото.
  3. Модний одяг на холодну осінь Даша Квіткова показала головні тренди 2023 року.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Яке взуття в моді навесні 2024 року: кольорові тренди сезону

Взуття яких кольорів в моді весною 2024 - експерти назвали головні тенденції та показали фото - яке взуття носити цієї весни

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору

Низька посадка та сірий колір: який вигляд мають наймодніші джинси 2024 року

Які джинси носити весною 2024 - фасон підкова, колір екрю, сірі джинси та інші актуальні моделі - фото трендових речей