Лайм

Який манікюр зараз в тренді: топ-5 кольорів, які стали абсолютними хітами осені

Добірка осінніх дизайнів у трендових відтінках

Сучасний осінній манікюр не здивує вас складними та хитромудрими дизайнами, зате порадує широкою палітрою відтінків. Розповідаємо, які кольори називають наймоднішими у 2023 році та як вони виглядають на нігтях.

Коричневий манікюр

Манікюр у коричневих тонах займає лідируючу позицію в осінніх трендах. Цей глибокий колір виглядає стримано і дуже стильно, незалежно від того, яка у вас форма і довжина нігтів. У 2023 році актуальне як монохромне покриття, так і комбінація однотонного з дизайном.

Читайте також: Манікюр "шоколадне асорті" завойовує серця модниць: як виглядає цей тренд.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Лавандовий манікюр

Багато хто вважає, що лавандовий - колір весни та літа. Однак із цього відтінку може вийти гарний манікюр на осінь. Лавандовий манікюр бездоганно виглядає в однотонному виконанні, але, якщо хочете різноманітності, придивіться до дизайнів. Залежно від обраного малюнка лавандові нігті можуть прикрасити романтичний або більш сміливий образ.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Манікюр зі світловідбиваючим лаком

Лак зі світловідбиваючим ефектом вдень виглядає як звичайне покриття з гліттером, а при певному освітлення надає нігтям незвичайне свічення. Їм можна покривати всі нігті або створювати мінімалістичні дизайни.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Леопардовий манікюр

Часто дівчата оминають цей тренд, оскільки вважають його зухвалим. І дуже дарма. Леопардовий манікюр виглядає цікаво, незвично та заворожливо. При бажанні леопардові нігті можна зробити мінімалістичними, наприклад вибравши світліші відтінки або прикрасивши дизайном лише два нігті. Ще один стильний приклад – леопардовий френч.

Читайте також: Що таке порошковий манікюр, який все частіше виробляють замість гель-лаку.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Бордовий манікюр

Бордовий манікюр - класичний варінт, який чудово поєднується з різними вбраннями. У 2023 році актуальні однотонні глянцеві покриття, нігті з матовим ефектом та лаки з шиммером, які додадуть нігтям елегантний блиск.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Дізнайтеся також, як урізноманітнити чорний манікюр: сучасні дизайни нігтів для будь-якого випадку.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Даша Квіткова показала, як носити леопардові штани – гарячий тренд сезону

Блогерка Даша Квіткова продемонструвала в мережі стильний лук із трендовим леопардовим принтом на штанах та піджаком оверсайз

Як врятувати редиску від хрестоцвітної блішки: народні методи

Чим небезпечна для редиски хрестоцвітна блішка, як її можна позбутися за допомогою деревного попелу, тютюнового пилу, порошку пижми

Замість оладок: рецепт хрустких вафель з кабачків, які можна приготувати на сніданок

Як у домашніх умовах зробити вафлі з кабачка з сиром та твердим сиром, щоб урізноманітнити меню своєї родини на сніданок