Лайм

Тигровий манікюр став трендом листопада-2023: як виглядають модні нігті

Розфарбуйте сірі будні

У холодну пору року хочеться урізноманітнити сірі будні та підняти собі настрій за допомогою яскравих фарб. Тим більше, що для багатьох дівчат похід у салон краси на манікюр та педикюр – це спосіб відволіктися від щоденної рутини, робочих завдань та депресивних думок, що особливо актуально під час війни. І якщо ви вже робили різні варіації манікюру омбре, цього разу прикрасьте нігті тигровим манікюром. theLime зробив для вас добірку з актуальними дизайнами.

Читайте також: Який манікюр зараз в тренді: топ-5 кольорів, які стали абсолютними хітами осені.

Тигровий манікюр – це стильний дизайн, який відтворює візерунки та кольорову гаму тигрового хутра на нігтях.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Як зробити тигровий манікюр? Наносимо на нігті базове покриття, наприклад, бежевий, світло-коричневий або помаранчевий відтінок. Потім за допомогою тонкого пензля малюємо чорним кольором смужки, що імітують тигрове забарвлення на нігтях. Або ж можна скористатися спеціальними пластинами для стемпінгу.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Якщо ви не хочете робити такий нейл-арт на кожному нігті, покрийте основну частину нігтів ніжно-рожевим кольором або білим відтінком, а на одному або двох зробіть акцент за допомогою тваринного принта.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Також можна поекспериментувати з французьким манікюром. Нанесіть напівпрозоре або рожеве покриття на основу нігтя, а кінчик прикрасьте тигровим манікюром. Особливо ефектно такий дизайн буде виглядати на довгих нігтях мигдалеподібної форми.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Читайте також: Голлівудський майстер манікюру показав, які нігті зірки роблять на весілля: фото.

Також манікюр можна прикрасити блискітками. Малюємо анімалістичний принт з використанням чорного лаку, а зверху покриваємо блискітками, щоб надати додатковий блиск і стиль.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Ще один варіант - манікюр омбре з тигровим принтом. Наносимо світлий помаранчевий або бежевий відтінок на основу нігтя, а потім плавно переходимо до темного помаранчевого або коричневого кольору на кінчиках нігтів, щоб створити ефект омбре. Після цього додаємо чорні смуги, щоб відтворити тигровий візерунок.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Також для створення тигрового манікюру можна використовувати замість бежевого чи коричневого золотий гель-лак. Такий дизайн у поєднанні з матовим топом виглядатиме дуже ефектно та стильно. Або можна просто доповнити манікюр золотистими елементами - за допомогою фольги.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Читайте також: Що таке мікрофренч – наймодніший варіант французького манікюру на короткі нігті.

Щоб швидко створити тигровий манікюр без необхідності малювати візерунок вручну, можна скористатися спеціальними наклейками з тигровими візерунками, а також зображеннями. Просто наклеюємо їх на нігті та закріплюємо топом.

Фото: pinterest.com

Ще один варіант тигрового манікюру – у чорно-білій гамі. Як відомо, існують бенгальські тигри з білим забарвленням хутра та чорно-коричневими смугами. Такий нейл-арт можна урізноманітнити градієнтним переходом до яскравого відтінку, поєднувати один акцентний ніготь з іншими відтінками гель-лаку або використовувати замість білого кольору для основи сріблястий з дрібними шиммерними блискітками.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Цікаві новини для вас:

  1. Манікюр "шоколадне асорті" завойовує серця модниць: як виглядає цей тренд.
  2. Нюдовий манікюр може бути різним: сучасні варіанти у нейтральних кольорах.
  3. Нігті форми "балерина" стали трендом 2023: які дизайни їм підходять.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору

Низька посадка та сірий колір: який вигляд мають наймодніші джинси 2024 року

Які джинси носити весною 2024 - фасон підкова, колір екрю, сірі джинси та інші актуальні моделі - фото трендових речей

Лофери залишаються головним трендом весняного взуття у 2024 році: фото

Що таке лофери, які моделі цього жіночого взуття зараз у тренді, а також з чим їх поєднувати у весняному сезоні, щоб виглядати стильно