Лайм

Чим порадувати кохану на Новий рік 2024: ідеї гарних подарунків для дівчини

Варіанти на будь-який смак та бюджет

Зовсім небагато часу залишилося до Нового року-2024, тому потрібно подбати про подарунки для близьких людей. Якщо у вас на прикметі немає нічого конкретного, можна скористатися корисними підказками. Раніше ми розповідали, що подарувати батькам, а тепер підготували добірку презентів для коханої дівчини на будь-який смак та бюджет.

Читайте також: Що подарувати колезі на Новий рік-2024: ідеї універсальних та приємних подарунків.

Прикраси

Ювелірна прикраса, наприклад, кольє, браслет або сережки, може стати вічним і сентиментальним подарунком для дівчини. Подумайте про те, щоб обрати щось, що відображає її стиль або має особливе значення для вашої пари. Також ви можете подарувати предмет із монограмою або прикрасу з її ініціалами, що покаже вашу турботу та старання.

Фото: pexels.com

Догляд за тілом

Подаруйте дівчині абонемент у СПА, сауну, на масаж або поїздку на вихідні. Цей продуманий подарунок забезпечить розслаблення та можливість якісно провести час разом.

Підписка

Оформіть на свою улюблену щомісячну підписку, що відповідає її інтересам. Це можуть бути косметичні товари, книги, делікатеси або абонемент у фітнес-клуб.

Подарунки для досвіду

Сплануйте спільний досвід, наприклад, квитки на концерт, кулінарний майстер-клас або урок танців. Спільний досвід часто створює незабутні спогади.

Читайте також: Які подарунки не слід дарувати на Новий рік: вони можуть образити та засмутити.

Технічні гаджети

Якщо ваша кохана захоплюється технологіями, подумайте про такі гаджети, як бездротові навушники, фітнес-трекер або смарт-годинник. Це практичний та сучасний подарунок на Новий рік-2024.

Фото: pexels.com

Модні аксесуари

Стильна сумочка, затишний шарф або сонцезахисні окуляри можуть стати чудовим доповненням до гардеробу. Однак переконайтеся, що ви гарно знаєте її смак. Якщо ви не впевнені, візьміть кілька фото своєї дівчини, подивіться розмір її одягу та запитайте поради у продавця-консультанта.

Кулінарні книги або урок

Якщо вашій коханій подобається готувати, книга її улюбленого шеф-кухаря чи кулінарний майстер-клас можуть бути одночасно корисними та практичними. Сьогодні продаються кулінарні уроки з приготування піци, суші, круасанів, макарунів та інших ласощів.

Парфуми

Якісні парфуми, що відповідають смаку вашої дівчини - ідеальний подарунок на Новий рік. Підібрати аромат, який їй сподобається, допоможе консультант у парфумерному магазині. Для цього вам потрібно записати назви її улюблених парфумів або сфотографувати флакони.

Читайте також: У мережі показали, як красиво запакувати подарунки будь-якої форми: відео.

Фото: pexels.com

Фітнес-спорядження

Якщо ваша дівчина займається фітнесом, подаруйте їй на Новий рік стильний спортивний одяг, новий килимок для йоги або фітнес-трекер.

Книги

Якщо вона любить читати, подаруйте їй нову книгу її улюбленого автора, аромасвічку та затишний плед, щоб прикрасити її куточок для читання.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Навіть коли оточені людьми: які знаки Зодіаку завжди почуваються самотніми

Які знаки Зодіаку відчувають себе самотніми та чому, розповіли фахівці - у списку опинилися Водолії, Тельці, Діви, Козероги

Меню на Великдень: рецепти салатів, які варто приготувати на святковий стіл

Як в домашніх умовах приготувати різні варіанти салатів з червоною рибою, куркою, моцарелою та зеленню, щоб здивувати гостей на Великдень  

Забудьте про бабусині сукні: що одягнути на Великдень, щоб мати доречний і стильний вигляд

Український дизайнер Андре Тан продемонстрував, який одяг можна вдягнути до церкви на святкове богослужіння на честь Великодня