Лайм

Рецепти салатів на Новий рік-2024: що приготувати на святковий стіл

Ідеї простих та смачних страв

Святковий стіл на Новий рік важко уявити без салатів. Якщо стандартний "Олів'є" або "Шуба" вам уже набридли, урізноманітнити меню можна іншими стравами. Вони не тільки дуже смачні, але ще й неймовірно красиві та апетитні.

Читайте також: Як самостійно засолити червону рибу на Новий рік: за цим рецептом вона виходить дуже смачною.

Салат з куркою та ананасами

Приготування цього салату докладно описано у блозі @vistovska_cooking. Вам знадобляться 2 курячі стегна, 200 г консервованих ананасів і 150 г копченого сиру. Заправляють його майонезом, додаючи сіль та перець за смаком.

Курячі стегна слід відварити або запекти в духовці, після чого нарізати кубиками м'ясо. Потім злийте сироп з ананасів і наріжте їх скибочками аналогічного розміру. Копчений сир натріть на великій тертці, додайте сіль, перець, майонез, після чого перемішайте.

Фото: https://www.instagram.com/vistovska_cooking/

Салат з крабовими паличками та червоною рибою

Інгредієнти цього святкового салату - ½ невеликої пекінської капусти, 200 г крабових палички, 3 варені круто яйця, 1 огірок, 150 г твердого сиру і слабосолона червона риба для прикраси. Збирають салат шарами в роз'ємній формі-кільці або салатнику з високими бортами. Кожен шар салату слід трохи змастити майонезом:

  • подрібнена пекінська капуста
  • майонез
  • нарізані кружальцями крабові палички
  • майонез
  • натерті на дрібній тертці варені яйця
  • майонез
  • нарізаний соломкою огірок
  • майонез
  • натертий на крупній тертці сир
  • майонез
  • нарізана шматочками червона риба.

Фото: https://www.instagram.com/vistovska_cooking/

Салат з пекінської капусти з куркою та кукурудзою

Інгредієнти цього простого та смачного салату на Новий рік-2024: половина середньої пекінської капусти, 1 банка консервованої кукурудзи, 1 запечене або відварене філе курки, 1 солодкий перець, 5 пір'їнок зеленої цибулі, майонез та сіль для заправки.

Приготування показала блогерка @zhuravlina_cooking. Дрібно кришимо пекінську капусту, приготоване куряче філе і болгарський перець нарізаємо кубиками. Перекладаємо в миску, додаємо кукурудзу, зелень, сіль і заправляємо майонезом. Перемішуємо та подаємо на святковий стіл.

Фото: https://www.instagram.com/zhuravlina_cooking

Цікаві рецепти для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Як зробити густу і красиву помадку для паски: рецепт із маршмелоу

Як у домашніх умовах приготувати смачну глазур із зефіру маршмелоу, щоб швидко прикрасити домашні паски перед світлою неділею

Тренди весни 2024: які кольори і дизайни манікюру набирають популярності серед модниць

Які варіанти актуальних відтінків манікюру доглянути на весну та літо 2024 року, а також якими трендовими дизайнами їх доповнити 

Великдень 2024: давні українські звичаї і традиції, про які ви можете не знати

Що необхідно робити на Великдень, коли відбувається святкове богослужіння, а також чому цей день необхідно провести у колі близьких