img

Новини

17:05 Український стендапер встановив новий рекорд зі зборів: хто обійшов Ірину Федишин
17:04 Понад половину вибухівки для Росії постачає КНДР — дослідження
img Суспільство
16:50 "Вдячні за нескінченне світло": Притула зворушливо привітав доньку з днем народження
16:40 Майже 35 млрд грн чистого доходу: державний ПриватБанк відзвітував про результати роботи
16:28 Річниця теракту в Оленівці: в МКЧХ відповіли, чи покарають РФ
16:16 "Відсутня евакуація поранених бійців ЗСУ з Донеччини": в РНБО виявили чергове фейкове відео
15:50 Ультиматум Путіну: Трамп оголосив про скорочення 50-денного терміну
img Політика
15:30 В Мексиці знайшли загублене місто майя - легендарну "Країну білих ягуарів"
15:28 Уряд закликають невідкладно призначити в.о. міністра культури: деталі
14:57 В Україні запускають відкритий банкінг
14:53 Росіяни почали застосовувати танки під час мотоштурмів на Донеччині – військовий
img Суспільство
14:49 У Чечні затримали підлітка за порваний портрет Ахмата Кадирова
14:46 "Фото не для слабких": син Костянтина Грубича вийшов на зв'язок після втрати руки на фронті
14:44 Україна продає арештоване морське судно
14:21 Держспецзв’язку замовив шість позашляховиків по 3 мільйони гривень
До всіх новин
Рецепт засолки червоної риби на святковий стіл – скільки солі і цукру брати
Зробити це простіше простого

Як самостійно засолити червону рибу на Новий рік: за цим рецептом вона виходить дуже смачною

Середа, 27 грудня 2023, 08:21
ava
Наталка Лавринець

Редактор стрічки новин, невтомний ентузіаст у пошуку свіжих чуток та сенсацій у світі шоу-бізнесу. Знає реальний вік Олі Полякової, суть скандалу з Регіною Тодоренко і чи вагітна насправді Настя Каменських. Facebook

Червона риба на новорічному столі – одна із найпопулярніших закусок. Її використовують для приготування бутербродів, тарталеток, салатів, млинців та інших страв. І якщо ви плануєте зробити слойки з крем-сиром і фореллю або сьомгою, радимо самостійно засолити її. theLime ділиться простим рецептом.

Читайте також: Як приготувати млинці з червоною рибою та вершковим сиром на Новий рік: простий рецепт.

Фото: pixabay.com

Інгредієнти: філе лосося або будь-якої іншої червоної риби (0,5 кг), сіль (1 ст. л.), цукор (1 ч. л.).

Приготування:

Продовження після реклами
РЕКЛАМА

Беремо філе лосося залишаємо його зі шкіркою, яку попередньо можна очистити від луски. За допомогою спеціального пінцета витягуємо всі кісточки.

Рибу промиваємо під холодною проточною водою, витираємо паперовими серветками з усіх боків.

У миску висипаємо сіль та цукор, перемішуємо. Потім натираємо червону рибу з усіх боків отриманою сумішшю.

Посуд, в якому засолюватиметься лосось, також трохи присипаємо сумішшю солі та цукру. Викладаємо філе шкіркою верх і зверху ще присипаємо. Накриваємо лоток кришкою та відправляємо рибу в холодильник приблизно на 2-4 дні.

Через зазначений проміжок часу зливаємо розсіл, що утворився. Якщо рибу необхідно зберегти на кілька днів, зверху поливаємо олією так вона краще збережеться.

Цікаві новини для вас:

  1. Як смачно запекти сьомгу у духовці на Новий рік: простий рецепт.
  2. Нетрадиційний салат олів'є: як приготувати його по-новому з тунцем і без майонезу.
  3. Готуємо на Новий рік смачну заливну рибу - рецепт, про який не скажуть "гидота".

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

img img

Новини партнерів

РЕКЛАМА
•••
Рецепт засолки червоної риби на святковий стіл – скільки солі і цукру брати
img

Новини

17:05 Український стендапер встановив новий рекорд зі зборів: хто обійшов Ірину Федишин
17:04 Понад половину вибухівки для Росії постачає КНДР — дослідження
img Суспільство
16:50 "Вдячні за нескінченне світло": Притула зворушливо привітав доньку з днем народження
16:40 Майже 35 млрд грн чистого доходу: державний ПриватБанк відзвітував про результати роботи
16:28 Річниця теракту в Оленівці: в МКЧХ відповіли, чи покарають РФ
16:16 "Відсутня евакуація поранених бійців ЗСУ з Донеччини": в РНБО виявили чергове фейкове відео
15:50 Ультиматум Путіну: Трамп оголосив про скорочення 50-денного терміну
img Політика
15:30 В Мексиці знайшли загублене місто майя - легендарну "Країну білих ягуарів"
15:28 Уряд закликають невідкладно призначити в.о. міністра культури: деталі
14:57 В Україні запускають відкритий банкінг
14:53 Росіяни почали застосовувати танки під час мотоштурмів на Донеччині – військовий
img Суспільство
14:49 У Чечні затримали підлітка за порваний портрет Ахмата Кадирова
14:46 "Фото не для слабких": син Костянтина Грубича вийшов на зв'язок після втрати руки на фронті
14:44 Україна продає арештоване морське судно
14:21 Держспецзв’язку замовив шість позашляховиків по 3 мільйони гривень
До всіх новин
Рецепт засолки червоної риби на святковий стіл – скільки солі і цукру брати
Зробити це простіше простого

Як самостійно засолити червону рибу на Новий рік: за цим рецептом вона виходить дуже смачною

Середа, 27 грудня 2023, 08:21
ava
Наталка Лавринець

Редактор стрічки новин, невтомний ентузіаст у пошуку свіжих чуток та сенсацій у світі шоу-бізнесу. Знає реальний вік Олі Полякової, суть скандалу з Регіною Тодоренко і чи вагітна насправді Настя Каменських. Facebook

Червона риба на новорічному столі – одна із найпопулярніших закусок. Її використовують для приготування бутербродів, тарталеток, салатів, млинців та інших страв. І якщо ви плануєте зробити слойки з крем-сиром і фореллю або сьомгою, радимо самостійно засолити її. theLime ділиться простим рецептом.

Читайте також: Як приготувати млинці з червоною рибою та вершковим сиром на Новий рік: простий рецепт.

Фото: pixabay.com

Інгредієнти: філе лосося або будь-якої іншої червоної риби (0,5 кг), сіль (1 ст. л.), цукор (1 ч. л.).

Приготування:

Продовження після реклами
РЕКЛАМА
Продовження після реклами
РЕКЛАМА

Беремо філе лосося залишаємо його зі шкіркою, яку попередньо можна очистити від луски. За допомогою спеціального пінцета витягуємо всі кісточки.

Рибу промиваємо під холодною проточною водою, витираємо паперовими серветками з усіх боків.

У миску висипаємо сіль та цукор, перемішуємо. Потім натираємо червону рибу з усіх боків отриманою сумішшю.

Посуд, в якому засолюватиметься лосось, також трохи присипаємо сумішшю солі та цукру. Викладаємо філе шкіркою верх і зверху ще присипаємо. Накриваємо лоток кришкою та відправляємо рибу в холодильник приблизно на 2-4 дні.

Через зазначений проміжок часу зливаємо розсіл, що утворився. Якщо рибу необхідно зберегти на кілька днів, зверху поливаємо олією так вона краще збережеться.

Цікаві новини для вас:

  1. Як смачно запекти сьомгу у духовці на Новий рік: простий рецепт.
  2. Нетрадиційний салат олів'є: як приготувати його по-новому з тунцем і без майонезу.
  3. Готуємо на Новий рік смачну заливну рибу - рецепт, про який не скажуть "гидота".

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

img img

Новини партнерів

РЕКЛАМА
•••