Лайм

Рецепт легкого "похмільного" супу, який допоможе розвантажитися після свят

Поправте здоров'я смачною стравою

На ранок після новорічної ночі багато хто стикається з неприємними наслідками у вигляді похмільного синдрому. Експерти стверджують, що полегшити цей стан допоможе правильна їжа, наприклад, яйця та м'ясо птиці. Ці продукти входять до рецепту легкого "похмільного" супу, і ви можете приготувати його 1 січня.

Інгредієнти: куряче м'ясо, 100 г макаронів, 1 морквина, 1 цибулина, 4 яйця, 20 г вершкового масла, пучок кропу та петрушки, сіль та перець за смаком. Тертий сир, селера, корінь пастернаку – за бажанням.

Читайте також: Лікар розповів, чи допоможе активоване вугілля полегшити стан при похміллі.

Фото: Getty Images

Приготування:

Куряче м'ясо промийте в холодній воді, покладіть у каструлю та залийте 1,5 л води. Поставте готуватися на середній вогонь. Бульйон потрібно довести до кипіння, не забуваючи іноді знімати пінку.

Після того, як бульйон закипить, прикрутіть вогонь до мінімуму і залиште його варитися ще на 20 хвилин. Далі додайте порізану моркву, цибулину, а при бажанні - селеру і корінь пастернаку. Після повторного закипання, поваріть бульйон ще 20 хвилин.

Читайте також: Готуємо легкий бульйон із фрикадельками після застіль: простий рецепт.

Додайте в киплячий бульйон вершкове масло, сіль, перець, вермішель. Варіть макарони, дотримуючись вказівок на упаковці продукту.

Фото: Getty Images

Фінішний етап приготування - розбийте яйця в миску, добре розмішайте їх вилкою, після чого тонкою цівкою влийте в суп. Все ще раз ретельно перемішайте. Легкий курячий суп готовий, можна куштувати. Перед подачею за бажанням можна посипати страву подрібненою зеленню і тертим сиром.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Не поспішайте дзвонити сантехніку: дієві лайфхаки для прочищення зливу душу

Експерти з прибирання розповіли, як самостійно прочистити забитий злив в душі і які засоби треба використовувати

На бутерброди, до гарніру і просто так: як приготувати курячу ковбасу вдома

Шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво показав, як приготувати курячу ковбасу без добавок вдома

Сало в буряковому квасі - давній рецепт української закуски

Сало в буряковому квасі - стародавній український рецепт, таке сало можна зберігати два тижні