Лайм

Рецепт сирного супу з фрикадельками - простої страви, яка зробить обід особливим

Смачно, ситно та швидко

Супи – невід'ємна частина обіднього меню та важлива складова щоденного раціону, особливо у холодну пору року. І якщо вам хочеться урізноманітнити повсякденне меню простою і смачною першою стравою, то спробуйте зробити щось небанальне, наприклад сирний суп. Його готують з м'ясом або роблять повністю овочевим, але консистенція супу завжди кремова і вершкова. Раніше ми розповідали, як приготувати сирний суп з куркою і грибами, а тепер поділимося рецептом не менш смачної та ситної варіації – сирний суп з фрикадельками.

Інгредієнти на 2 л супу: вода (1-1,5 л), картопля (4-5 шт.), зелений горошок (150 г), цибуля (1/2 шт.), середня морква (1 шт.), часник (2-3 зубчики), плавлений сир (100 г).

Інгредієнти для фрикадельок: м'ясний фарш (100 г), цибуля (1/2 шт.), часник (1 зубчик), паприка, панірувальні сухарі (1 ст.л.), сіль, перець, зелень, олія.

Читайте також: Смачна та проста страва на обід: як варити капустняк зі свіжої капусти.

Фото: Getty Images

Приготування:

Для фрикадельок з'єднайте фарш, подрібнені цибулю і часник, панірувальні сухарі, сіль, перець і паприку. Добре перемішайте та сформуйте за допомогою чайної ложки фрикадельки середнього розміру.

Далі зробіть засмажку для супу. Цибулю дрібно наріжте і обсмажте на олії до золотистості. Додайте натерту на дрібній тертці моркву, смажте ще кілька хвилин.

Читайте також: Як приготувати гороховий суп з плавленим сиром: простий рецепт.

У каструлю з окропом додайте крупно нарізану моркву, свіжий горошок і всі фрикадельки. Варіть близько 15 хвилин. Потім всипте нарізану картоплю, засмажку, плавлений сир і варіть до готовності картоплі.

В кінці додайте інші спеції: гілочку свіжого кропу, перець горошком, лавровий лист. Накрийте кришкою та зніміть з вогню. Дайте настоятися супу кілька хвилин і подавайте на стіл.

Переглянути цей допис до Instagram

СМАЧНІ ДОМАШНІ РЕЦЕПТИ (@anny.cooking)

Дізнайтеся також, як приготувати сирний крем-суп з грінками та зеленню.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Будуть цвісти до самих морозів: чим підживити петунії і сурфінії

Петунії, сурфінії і калібрахоа люблять регулярні підживлення і правильний догляд - тоді рослини будуть радувати пишним і тривалим цвітінням

Найкраще літо у житті: ці три знаки Зодіаку стануть справжніми щасливчиками

Астрологи розповіли, кого зі знаків Зодіаку чекає незабутнє літо - Лев, Діва, Стрілець запам'ятають цей час на все життя

Приготуйте котлети з "сюрпризом": діти точно будуть просити добавки

Пропонуємо приготувати котлети з кабачками, які будуть їсти навіть діти. Використовувати можна куряче філе або свинину