Лайм

Як здивувати кохану на День закоханих: ідеї романтичних та оригінальних подарунків

Добірка презентів на будь-який смак та бюджет

14 лютого в Україні та світі відзначають День святого Валентина, і в це свято особливо хочеться порадувати своїх коханих романтичними подарунками. Якщо ви ще не визначилися, ділимося ідеями оригінальних презентів для дівчини на будь-який смак та гаманець.

Читайте також: Які квіти не підходять для подарунка на День закоханих: їх називають "вбивцями романтики".

Домашні СПА-процедури

Влаштуйте для коханої домашній СПА-салон з ароматичними свічками, сіллю для ванн, масажними маслами, термальною водою та масками для обличчя. Проведіть день, балуючи один одного і насолоджуючись спільним часом. Для організації такого подарунка ви можете зібрати кошик або красиву коробку косметики, яку дівчина зможе використовувати для догляду за собою після свята.

Фото: Getty Images

Шовковий набір для волосся

Кожна дівчина хоче мати блискуче і гладеньке волосся, і хорошим помічником у цьому стане шовковий набір із гумки, рушника та наволочки. Ці предмети допоможуть знизити тертя і ламкість волосся, зроблять його більш гладеньким, здоровим і блискучим.

Банка зізнань

Приємним подарунком на День закоханих стане красива банка, яку ви наповните солодощами та рукописними романтичними записками, компліментами та причинами, чому ви любите вашу дівчину. Щоразу, коли коханій знадобиться нагадування про ваше кохання, вона зможе взяти записку з банки.

Романтична вечеря при свічках

Приготуйте її улюблену домашню страву і влаштуйте вдома романтичну вечерю при свічках. Увімкніть тиху музику, приглушіть світло та створіть незабутню атмосферу для інтимного вечора разом.

Читайте також: Як оригінально привітати хлопця на День закоханих: ідеї подарунків для нього.

Модні парфуми

Парфуми – універсальний подарунок для коханої на 14 лютого. Може здатися, що підібрати аромат без участі дівчини буде складно, але експерти знають, як вирішити цю проблему. Сфотографуйте флакони парфумів, які вже є у вашої коханої, покажіть їх консультанту в парфумерному магазині, і він майже напевно підбере аромат, який буде відповідати її смаку.

Фото: Getty Images

Набір ваз із квітами

Подаруйте дівчині стильну вазу або набір ваз, у яких вона зможе поставити свіжі квіти чи засушені рослини. Вибирайте унікальні форми та дизайни, які виділятимуться в інтер'єрі та будуть нагадувати їй про ваш романтичний жест.

Затишний плед

Виберіть м'який та затишний плед із розкішної тканини, наприклад вовни, кашеміру або штучного хутра. Цей практичний, але приємний подарунок додасть тепла та затишку у вітальню чи спальню.

Лампа, яка змінює колір

Створити романтичну атмосферу вдома допоможе розумна лампа, якою можна керувати за допомогою пульта або програми для смартфона. Такі лампи пропонують різні функції, наприклад, зміна кольору, регуляція колірної температури або таймер вимкнення.

Читайте також: День святого Валентина вже близько: топ-6 найгірших ідей подарунків для коханої людини.

Збірник любовної поезії

Якщо дівчина любить читати, порадуйте її збіркою любовної лірики. Зробіть у книзі закладки з квітів, щоб позначити вірші, які максимально відповідають вашим почуттям до коханої.

Фото: Getty Images

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Що не можна робити у Вербну неділю: головні заборони великого свята

Коли віряни в Україні відзначать Вербну неділю у 2024 році, що прийнято робити в цей день, а також що категорично заборонено  

Мерехтливі крашанки - цьогорічний хіт: лайфхак з червоним вином до Великодня

Як у домашніх умовах пофарбувати крашанки у солодкому вині, щоб вони блищали та переливались на святковому столі на Великдень  

Балетки в сіточку – найбажаніший тренд цього сезону: на які моделі звернути увагу

Які варіанти жіночого взуття на плоскій підошві в сіточку доглянути на теплу весну та літо, як носити та з чим поєднувати балетки