Лайм

Як оригінально привітати хлопця на День закоханих: ідеї подарунків для нього

Здивуйте свою другу половину

Залишаються лічені дні до 14 лютого – Дня святого Валентина, коли прийнято освідчуватися у коханні та всіляко виявляти свої почуття. І якщо ви вже вирішили здивувати свого хлопця тортом "Бите скло" з бісквітом і кокосовою стружкою, підготуйте також небанальний сюрприз. theLime зробив добірку з ідеями подарунків для нього.

Читайте також: Символ печалі і недовіри: які квіти не варто дарувати у День святого Валентина.

Любовний лист у пляшці

Напишіть щирий любовний лист, у якому висловіть свої почуття, та запечатайте його у декоративну пляшку. Цей позачасовий жест надасть вашому подарунку романтичного відтінку.

Фото: pinterest.com

Персоналізована зіркова карта

Створіть персоналізовану зіркову карту, яка зображує нічне небо у важливу дату у ваших відносинах, наприклад, річницю або день першої зустрічі. Це гарний та романтичний спосіб відзначити особливий момент.

Фото: pinterest.com

Банка пам'яті своїми руками

Наповніть скляну банку рукописними нотатками, в яких докладно опишіть улюблені спогади, причини, чому ви любите свого хлопця чи чоловіка, або те, що ви цінуєте. Він може прочитати записку кожного разу, коли йому знадобиться нагадування про вашу любов.

Фото: pinterest.com

Альбом пригод

Створіть альбом, в якому будуть фотографії, корінці квитків та сувеніри зі спільних подорожей. Додайте підписи та особисті нотатки, щоб зробити матеріал ще більш змістовним.

Фото: pinterest.com

Кулінарні курси для пар

Запишіться на кулінарні курси для пар, де ви зможете навчитися готувати смачні страви. Це веселий та інтерактивний спосіб зблизитися та створити незабутні спогади.

Фото: pinterest.com

Читайте також: Топ-7 універсальних подарунків на День святого Валентина, які сподобаються і жінці, і чоловікові.

Любовні купони "Зроби сам"

Створіть набір саморобних любовних купонів, які він зможе обміняти на особливі задоволення чи заходи, наприклад, домашню їжу, масаж, вечір кіно на свій вибір або день пригод.

Фото: pinterest.com

Персоналізований пазл

Перетворіть улюблену фотографію вас двох на індивідуальний пазл. Коли він збере все докупи, він згадає про особливий зв'язок, який ви поділяєте.

Фото: pinterest.com

Карта кохання

Створіть карту, на якій будуть відзначені важливі місця у ваших відносинах, наприклад місце вашої зустрічі, місце вашого першого побачення і місце, де ви вперше поцілувалися. Оформіть це як унікальний витвір мистецтва, який він зможе продемонструвати.

Фото: pinterest.com

Персоналізований плейлист

Створіть плейлист з пісень, які мають особливе значення для ваших стосунків, наприклад, пісні, під які ви танцювали разом, пісні, які нагадують вам про нього, або пісні, що виражають ваші почуття до нього.

Фото: pinterest.com

Цікаві новини для вас:

  1. Шоколадний "Спартак" – улюблений святковий торт на День закоханих: як його приготувати.
  2. Червоний манікюр до Дня закоханих: які нігті зробити у головному кольорі сезону.
  3. Що приготувати на сніданок у ліжко: ідеї для романтичного ранку на День закоханих.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Джинси кольору кокосового молока – актуальний тренд 2024 року: ідеї для стилізації

Стилістrf Юлія Попель розповіла про тренд 2024 року – джинси кольору кокосового молока, які можна поєднувати з будь-яким верхом та взуттям 

Вирощування огірків: як правильно формувати рослину, щоб вона дала багато врожаю

Як потрібно правильно формувати огіркову ліану в теплиці, навіщо її підв'язувати, а також видаляти всі пасинки, вуса та нижнє листя  

Готуємо мариновані печериці, які будуть смачніші за магазинні: простий рецепт

Як у домашніх умовах приготувати мариновані печериці зі спеціями, щоб урізноманітнити меню своєї родини смачною закускою