Лайм

День закоханих - не для них: астрологи назвали найменш романтичні знаки Зодіаку

Не чекайте від них красивих жестів та слів

У День святого Валентина багато людей намагаються приємно здивувати своїх половинок, порадувати їх оригінальними та подарунками та висловити свої почуття. Однак деякі знаки Зодіаку геть позбавлені романтики, тому їхнім партнерам не варто чекати красивих жестів на свято. Про це астрологи розповіли ресурсу Best Life.

Читайте також: Як красиво привітати кохану людину з Днем святого Валентина: романтичні зізнання.

Фото: Getty Images

Водолій

Водолій - найбільш самозаглиблені і найменш романтичний знак Зодіаку. Астролог Тара Беннет зазначає, що стосунки із представниками цього знаку часто нагадують дружні. З ними цікаво, вони можуть годинами говорити про свої оригінальні хобі, але їм просто не спаде на думку влаштувати для коханої людини романтичну несподіванку.

Овен

Хоча Овни пристрасні за своєю вдачею, вони не відчувають необхідності обсипати когось любов'ю або знаками уваги. Астролог Джилл Лофтіс розповіла, що представники цього знаку дуже прямолінійні і віддають перевагу справам, а не словам. Також цей полум'яний знак дуже цінує час, проведений на самоті. Якщо їм доводиться жертвувати особистим простором заради партнера, вони можуть відчути себе ображеними та обмеженими.

Читайте також: Найромантичніші фільми про кохання, які варто подивитися на День закоханих.

Козеріг

Якщо ви хочете встановити зв'язок із Козерогом на більш глибокому рівні, вам доведеться знайти місце у його щільному календарі. Ці земні знаки зосереджені, організовані та віддані роботі, тому їм може бракувати часу і сил на романтичні моменти. "Козеріг може бути трохи сухим та безсердечним у романтичних ситуаціях. Він часто не знає, що робити і як поводитися", — пояснює астролог Райан Марквардт. Козероги настільки цілеспрямовані, що романтика може здатися їм ще одним обов'язком, а не почуттям, що виникає природним чином.

Діва

За своєю натурою Діви зовсім не сухі і байдужі, але вони настільки зосереджені на своїх перфекціоністських ідеалах, що можуть просто не оцінити красу реального моменту. Представники знаку критикуватимуть меню в ресторані або погану погоду замість того, щоб насолоджуватися компанією коханої людини. Також Діви схильні забагато думати та зосереджуватися на практичних питаннях, а не на емоціях.

Дізнайтеся також, які знаки Зодіаку купатимуться у коханні на День святого Валентина.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Картопляні лушпайки – чудове добриво для смородини: як і коли його використовувати

Які корисні речовини містить у собі картопляне лушпиння, а також як його можна використовувати для удобрення кущів смородини

Як приготувати смачну паску на сирному тісті: швидкий рецепт на Великдень

Як у домашніх умовах спекти швидку паску на сирному тісті, щоб урізноманітнити своє меню та побалувати близьких на Великдень

З Вербною неділею: красиві і душевні привітання зі святом своїми словами

Як красиво своїми совами привітати близьких із Вербною неділею 28 квітня – привітання зі святом у прозі