Лайм

Як освідчитися в коханні на День святого Валентина: топ-9 романтичних способів

Порадуйте вашу другу половинку креативним вчинком

День святого Валентина - ідеальна можливість нагадати вашому партнеру, як сильно ви його (її) любите та цінуєте. Висловити почуття можна у різний спосіб, і далі ми розповімо про кілька можливих романтичних варіантів.

Читайте також: Які квіти не підходять для подарунка на День закоханих: їх називають "вбивцями романтики".

Фото: unsplash.com

Квест

Сплануйте романтичну гру з підказками, які приведуть партнера до ваших спільних особливих місць чи спогадів. Наприкінці, коли квест буде подолано, чекайте кохану людину вже з підготовленим зізнанням у коханні або ж, навпаки, не готуйтесь і зімпровізуйте, аби зізнання вийшло максимально щирим.

Любовна записка у пляшці

Напишіть зворушливе зізнання, висловіть свої почуття у листі, і покладіть його в декоративну пляшку. Залиште її в підходящому, на вашу думку, місці. Відкривши предмет та прочитавши послання, ваша друга половинка буде приємно здивована та, дуже ймовірно, оцінить такий крок.

Під зірками

Візьміть кохану людину за руку та підіть разом з нею спостерігати за зоряним небом, підшукавши відповідне для цього місце. Коли будете разом споглядати за зірками, не соромтесь розповідати про свої почуття та говорити, що відчуваєте до людини.

Записки

Напишіть багато приємних любовних слів та залиште їх, наприклад, по всьому дому чи в особистих речах партнера: приклейте на холодильник, на шафу, покладіть в сумку, пальто чи книжку. Так протягом дня людина буде знаходити зворушливі послання від вас, і відчувати вашу любов навіть на відстані.

Читайте на тему: Як здивувати кохану на День закоханих: ідеї романтичних та оригінальних подарунків.

Фото: unsplash.com

Замок любові

Це спосіб, який не набридає закоханим та досі користується популярністю. Купіть навісний замок, за бажання замовте гравіювання ваших ініціалів чи, наприклад, значущу для вас обох дату. Потім разом з коханою людиною підіть до моста закоханих чи іншої схожої пам'ятки та прикріпіть замок як символ вашої любові один до одного.

Відео про кохання

Це може бути затишний відеоролик, де зібрані ваші радісні спогади, проведені миті разом та особливі моменти. Влаштуйте романтичний показ цього відео, щоб таким чином нагадати партнерові про ваші почуття.

Вірш

Даний спосіб може припасти до смаку людям, які люблять творчість, та не бояться сміливо експериментувати. Напишіть щирі рядки для коханої людини, після чого особисто продекламуйте їх або ж залиште як подарунок, який вона має знайти самостійно.

Вечеря

Це варіант, який можна назвати класичним. Приготуйте смачну вечерю при свічках, зробіть улюблені страви вашої другої половинки. Таким чином у вас з'явиться можливість висловити свою любов через спільні моменти та проникливу розмову під час вечері.

Читайте на нашому сайті: Пташине молоко в стакані – швидкий та смачний десерт, який можна приготувати на День закоханих.

Фото: unsplash.com

Поновлення обітниць

Можна запланувати несподівану для вас обох церемонію поновлення обітниць, щоб ще раз підтвердити вашу любов та відданість один одному. Виберіть найкраще, на вашу думку, місце, дату, та зробіть цю подію максимально особливою.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Помідори висаджують у травні: сприятливі дати за місячним календарем

Які дні за місячним календарем найбільш сприятливі для висадки розсади помідорів у відкритий ґрунт, а також як потрібно підготувати рослини

Підійде і для обіду, і для вечері: рецепт ідеальної карбонари від Ектора

Як у домашніх умовах приготувати пасту карбонару з сиром пармезан та підчеревцем, щоб урізноманітнити своє меню та побалувати родину

Тримають свої емоції під замком: які знаки Зодіаку найбільш потайливі

Астрологи назвали найбільш потайливі знаки Зодіаку, які не показують свої справжні почуття – Скорпіон, Водолій, Козеріг