Лайм

Зі святом 8 березня: красиві привітання для жінок своїми словами

Оригінальні та приємні повідомлення для колег, подруг та близьких

8 березня у світі відзначають Міжнародний жіночий день, мета якого – визнання досягнень та вкладу жінок у життя суспільства, а також відстоювання їхніх прав та висвітлення актуальних проблем. Але крім соціального значення, це свято має й особисті сенси, адже в житті кожної людини є значущі жінки, яких хочеться привітати приємними словами.

Читайте також: Як не варто вітати жінок із 8 березня: такі слова вже давно не актуальні.

У цій добірці TheLime зібрав привітання з 8 березня своїми словами. Їх можна відправити колегам по роботі, подругам, родичкам, мамі чи коханій жінці.

Фото: pexels.com

***

Вітаю з 8 березня! Мамо, ти надихаєш мене щодня своєю внутрішньою силою, добротою та багатством душі. Продовжуй сяяти так само яскраво ще багато-багато років!

***

Вітаю з Міжнародним жіночим днем! Дякую за те, що ви – Жінки, така потужна сила у нашому світі. Дякуємо за все, що ви робите кожен день з такою старанністю, самовіддачею та грацією!

***

З 8 березня! Бажаю тобі дня, сповненого любов'ю, посмішками та відчуттям свята. Весняного натхнення, енергії та сил, щоб продовжувати покращувати цей світ!

***

З Міжнародним жіночим днем! Твій розум, оптимізм і стійкість роблять світ кращим. Дякую за все, що ти робиш, і нехай Всесвіт відповідає взаємністю на кожну твою добру посмішку!

Читайте також: З повагою та щиро: як привітати жінок із 8 березня, щоб нікого не образити.

Фото: pexels.com

***

Вітаю з Міжнародним жіночим днем феноменальну жінку, якою ти є! Твоя яскрава особистість – натхнення та підтримка для всіх, хто знаходиться поряд. Бажаю тобі ще більше здобутків, енергії, часу для відпочинку та приводів для радості.

***

З 8 березня! Для мене ти — промінчик світла у темряві, джерело мудрості та натхнення. Дякую за те, що ти є у моєму житті! Твоя присутність приносить стільки радості та підтримки у цей нелегкий час!

***

Вітаю з 8 березня мою опору, мою подругу, моє натхнення та найкращу жінку у світі! Твоя непохитна підтримка та любов означають для мене дуже багато. Дякую, що ти є, і нехай твоє життя буде спокійним, безпечним, сповненим радості і вільним від тривог.

***

Вітаю з 8 березня! Бажаю тобі дня, сповненого любов'ю та вдячністю за все, що ти робиш. Ти справді чудова жінка!

Читайте також: Універсальні подарунки на 8 березня, які можна зробити мамі, дружині чи подрузі.

Фото: pexels.com

***

Незвичайну жінку в моєму житті вітаю з Міжнародним жіночим днем! Твоя присутність приносить стільки добра і радості, що для мене ти – справжнє диво.

***

Вітаю з 8 березня жінку, яка оствітлює кожну кімнату, до якої входить! Твоя присутність приносить стільки тепла та позитиву в наше життя, що не вистачить слів подяки за цей внесок! Будь щасливою і успішною у всьому, що ти робиш!

Фото: pexels.com

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Як зробити смачну паску швидко: найпростіший рецепт до свята

Як у домашніх умовах швидко приготувати смачну паску, щоб здивувати своїх близьких або порадувати друзів чи гостей на Великдень

Друге підживлення: чим полити часник, щоб отримати великі головки

Які добрива необхідно використовувати для першого та другого підживлення озимого часнику, як їх правильно приготувати, а також застосовувати  

Крашанки у цибулевому лушпинні, які робили наші бабусі: оригінальний спосіб з листочками

Яйця в цибулинні - традиційний спосіб зробити крашанки на Великдень, який ще використовували наші бабусі