Лайм

Універсальні подарунки на 8 березня, які можна зробити мамі, дружині або подрузі

Побалуйте близьких приємними процедурами чи практичними речами

Перший місяць весни у багатьох асоціюється з Міжнародним жіночим днем і, звичайно, з квітами та подарунками, які прийнято дарувати всім жінкам на 8 березня. theLime вирішив зробити невелику добірку з універсальними презентами, якими можна порадувати свою дівчину, дружину, маму, бабусю, сестру чи подругу.

Читайте також: Як вибрати свіжі тюльпани на 8 березня і розпізнати квіти, які швидко зав'януть.

Книги

Для подарунка можна підібрати надихаючі книги, написані жінками, в яких розповідається про їхні досягнення, мудрість та досвід. Також це може бути збірка любовної лірики, а якщо дівчина захоплюється кулінарією – барвисте видання із рецептами та секретами приготування страв.

Фото: pixabay.com

Спа-центр або оздоровчі процедури

Подаруйте своїм жінкам спа-день, масаж чи оздоровчий відпочинок, можливість відвідати сауну чи басейн, щоб допомогти їм розслабитися та відновити сили. Також можна записати другу половинку, маму чи подругу на манікюр, епіляцію чи доглядові процедури, про які вони давно мріяли.

Фото: pixabay.com

Семінари чи майстер-класи

Запишіть сестру, маму чи дружину на семінари, які сприяють особистому чи професійному зросту, наприклад, щодо кулінарії або підприємництва. А також це можуть бути цікаві майстер-класи, які допоможуть відволіктися від повсякденної рутини та побуту. Наприклад, розпис футболок або хусток, мозаїка, графіка, гончарна справа, миловаріння, майстер-клас з вокалу та багато іншого.

Фото: pixabay.com

Рукописні листи з подякою

Іноді щирий лист, який висловлює подяку та захоплення, може бути найбільш значущим подарунком. Не полінуйтеся написати його від руки і гарно оформити такий подарунок точно сподобається мамі або бабусі.

Фото: pixabay.com

Підписка на стрімінговий сервіс

Якщо ваша кохана жінка, мама чи бабуся любить дивитися серіали та кіно, її порадує підписка на один із стрімінгових сервісів. Таким чином, у неї ніколи не виникне проблем з вибором фільму або передачі на вечір.

Фото: pixabay.com

Читайте також: Як не варто вітати жінок із 8 березня: такі слова вже давно не актуальні.

Час, проведений разом

Останні 2 роки, які українці прожили під час війни, показали, що немає нічого ціннішого, ніж проведений разом із родиною та близькими час. І 8 березня може стати чудовим приводом, щоб у черговий раз зібратися разом та виявити вдячність до жінок у вашому житті – це один із найцінніших подарунків, які ви можете зробити. Сплануйте день, приготуйте разом їжу чи просто поговоріть за чашкою чаю з тістечками.

Фото: pixabay.com

Техніка чи гаджети

Щодня ми користуємося безліччю гаджетів та побутовою технікою. Підберіть щось практичне, щоб допомогти своїй другій половинці, мамі чи сестрі. Це можуть бути бездротові навушники або зарядні пристрої, смарт-годинник, кухонний таймер, фен, кавоварка, вафельниця, мультипічка або інші пристрої, що полегшують побут.

Фото: pixabay.com

Предмети першої необхідності для дому

Деякі жінки люблять практичні подарунки, які завжди стануть у пригоді вдома. Це можуть бути комплект постільної білизни, рушників або кухонного начиння, пледи, декоративні подушки, ковдри або нова скатертина на стіл.

Фото: pixabay.com

Фітнес-спорядження для спорту

У тренді – здоровий спосіб життя. Тому якщо ваші близькі почали займатися спортом, подаруйте щось, щоб підтримувати їхній активний спосіб життя. Це може бути смарт-годинник, фітнес-трекер, абонемент у басейн або тренажерний зал, зручний килимок для йоги, стильна сумка для спортивної форми, всілякі еспандери, гантелі або фітнес-м'ячі.

Фото: pixabay.com

Косметичні засоби

Це практичний і приємний варіант подарунка на 8 березня, який стане у пригоді кожному і особливо порадує жінок. Щоб не помилитися з вибором, краще звернути увагу на засоби для душу та ванни, молочко для тіла, ароматний зволожуючий крем для рук, одноразові маски для обличчя, бомбочки для ванни або аромасвічки для розслаблюючих ритуалів догляду за собою.

Фото: pixabay.com

Цікаві новини для вас:

  1. Чим потішити своїх коханих на 8 березня: найкращі подарунки за знаком Зодіаку.
  2. Які нігті зробити на 8 березня: красиві дизайни у наймоднішому кольорі весни.
  3. Міжнародний жіночий день 2024: чи буде в Україні вихідний 8 березня.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Рецепт для тих, хто не хоче возитися з тістом: як готувати паску в хлібопічці

Як приготувати швидку паску на Великдень-2024 без замішування тіста - простий спосіб у хлібопічці

Крашанки без хімії: фарбуємо яйця в різні кольори натуральними барвниками

Як у домашніх умовах зробити оригінальні крашанки на Великдень різного кольору за допомогою чаю каркаде, червоноголової капусти та куркуми

Рецепт для справжніх поціновувачів шоколаду: як приготувати шоколадну паску на Великдень

Як у домашніх умовах приготувати вологу паску з двома видами тіста та шоколадною скоринкою, щоб здивувати своїх близьких на Великдень