Лайм

Їх усе доводить до сліз: астрологи назвали найбільш плаксиві знаки Зодіаку

Дізнайтеся, чи є ви серед них

На відміну від від тих, хто вміє радіти кожній дрібниці, є астрологічні знаки, які по життю демонструють песимістичну позицію. Хто опинився в їх числі та які особливості їхнього характеру, розповіли експерти порталу Astrotalk.

Читайте також: Можуть порозумітися з ким завгодно: найбільш привітні знаки Зодіаку.

Фото: unsplash.com

Рак

Це дуже емоційний знак, якому не близька раціональність. Коли справи погані, то найперше, що вони зроблять, - сядуть і почнуть плакати, і лише потім будуть думати, як можна виправити ситуацію. Оточуючі настільки звикли до істерик з боку Раків, що більшість із них вже навіть не намагаються щось змінити та заперечити виникнення подібного.

Така поведінка часто дозволяє представникам цього знаку отримати своє, однак людей все ж дратує істерична натура Раків. В більшості випадків Рак починає проявляти свій стан з пасивно-агресивної поведінки, після чого можуть послідувати злість та сльози.

Водолій

Цей знак фахівці описують як інтелектуальний, складний та загадковий, і ці риси приваблюють інших людей до них. Однак, як тільки ви добре познайомитеся з Водоліями, ймовірно, більше не захочете проводити з ними занадто багато часу. Водолії - доволі емоційний знак, і це часто позначається і на людях, які оточують їх. Вони вкрай рідко відчувають абсолютне щастя, навіть якщо мають усе, чого лише можуть забажати. У деякі моменти свого життя ці знаки впевнені, що все що їм потрібно - це поплакати.

Риби

Це мрійливий знак Зодіаку, який любить блукати у своєму ідеальному світі фантазій. Тому коли їм доводиться зіштовхуватися з реальністю, картинка може бути не такою хорошою. Риби - вічна дитина у душі, яка просто не хоче прийняти той факт, що все не обертається навколо них, і не буде саме так, як їм подобається. Тому представники цього знаку товаришують з людьми, які здатні їх витримати та вислухати.

Читайте на тему: Природжені лідери в колективі: які знаки Зодіаку стають найкращими керівниками.

Фото: unsplash.com

Терези

Цей знак спрямований на встановлення балансу у всіх сферах свого життя, і коли трапляється щось не надто радісне, вони часто впадають у стан повної паніки. Терези люблять скаржитися та говорити про те, як життя їх підвело. У таких ситуаціях вони хочуть, аби оточуючі співчували та жаліли їх, а також пропонували свою допомогу. Окрім того, люди цього знаку не соромляться звинувачувати інших, тому часто можуть сказати, що це хтось винен у виникненні їхніх проблем, а не вони самі.

  • З ними завжди можна похуліганити: також раніше ми писали про топ-3 дідуся за знаком Зодіаку.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал thеLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що не можна робити у Вербну неділю: головні заборони великого свята

Коли віряни в Україні відзначать Вербну неділю у 2024 році, що прийнято робити в цей день, а також що категорично заборонено  

Мерехтливі крашанки - цьогорічний хіт: лайфхак з червоним вином до Великодня

Як у домашніх умовах пофарбувати крашанки у солодкому вині, щоб вони блищали та переливались на святковому столі на Великдень  

Балетки в сіточку – найбажаніший тренд цього сезону: на які моделі звернути увагу

Які варіанти жіночого взуття на плоскій підошві в сіточку доглянути на теплу весну та літо, як носити та з чим поєднувати балетки