Лайм

Який колір волосся візуально омолоджує обличчя: модні варіанти фарбування

Візьміть собі на замітку, якщо ви хочете виглядати привабливо

Весна, як правило, асоціюється з повним оновленням не тільки природи, а й усього довкола. Тому багато модниць підшукують нові стрижки або відтінки волосся. І якщо ви вже експериментували з трендовим брондом, візьміть собі на замітку варіанти, які візуально омолоджують обличчя. theLime зробив для вас невелику добірку.

Читайте також: Перукар порадив жінкам, як виглядати "на 10 років молодше" за допомогою правильної зачіски.

Теплий каштан

Холодні і занадто темні відтінки лише підкреслять кола під очима, зроблять вираз обличчя похмурим, а його риси різкими. Тому шатенкам та брюнеткам варто звернути увагу на відтінок теплий каштан. Омолоджуючий колір стане справжнім "хайлайтером для волосся" і підсвітить його.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Бурштинове тонування

Дуже виразним і яскравим виходить відтінок волосся з янтарним тонуванням. Саме цьому варіанту віддає перевагу відома акторка Джулії Робертс. Він найкраще підходить жінкам з теплим кольоротипом – візуально робить колір обличчя рівним і здоровим, надає образу чарівності та жіночності.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Карамельне мелірування

У меліруванні також варто дотримуватися правила меншості контрасту, тому що високий його рівень може імітувати сивину, причому ту, яка виглядає не дуже благородно. Вибирайте фарбування з делікатними переходами відтінку.

Карамельне мелірування чудово оживляє колір обличчя і виглядає природно. Теплі відблиски роблять зачіску об'ємною і рухливою, волосся виглядає здоровим і доглянутим.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Читайте також: Темний шоколад і вершковий блонд: як виглядають трендові відтінки волосся 2024 року.

Балаяж

Балаяж це часткове і різнорівневе освітлення окремих пасм волосся з подальшим тонуванням. До речі, це найпопулярніша техніка фарбування волосся на сьогоднішній день, яку вибирають такі світові знаменитості, як Сара Джессіка Паркер, Дженніфер Лопес, Джесіка Альба, Дженніфер Еністон та інші.

Балаяж надає об'єму волоссю, а обличчя візуально робить молодшим. За такої техніки фарбування ваші пасма виглядають злегка вигорілими на сонці, а ви ніби щойно повернулися з відпустки свіжа і відпочила.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Медовий блонд

Якщо хочете, щоб колір волосся візуально робив вас молодшою, вибирайте також теплі відтінки – вони виглядають природно і м'яко. Зверніть увагу на медовий блонд.

З ним волосся стане гарно мерехтіти в золотистій палітрі і візуально виглядатиме здоровішим. Ваш образ буде сяючим та свіжим, а колір обличчя стане помітно яскравішим. Крім того, медовий блонд створює враження густішої копиці волосся, а це ще один маркер молодості.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Цікаві новини для вас:

  1. Вдала зачіска змінює все: стилістка зі Львова показує неймовірні перевтілення жінок.
  2. Перукарка назвала стрижку, яку не варто робити зрілим жінкам: вона додає віку.
  3. Як не варто фарбувати волосся після 50 років: три невдалих відтінки.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Чистий четвер 2024: що не можна робити в цей день, традиції і обряди

Що можна, а що не можна робити у Чистий четвер 2 травня - традиції, обряди та заборони церковного свята Страсного тижня перед Великоднем

Має особливу силу: що таке четвергова сіль і як правильно її готувати

Як у домашніх умовах зробити четвергову сіль у Чистий четвер перед Великоднем, а також для чого її можна використовувати

Як захистити буряки і моркву від шкідників: натуральний засіб відлякує довгоносика і мурах

У травні на буряках може з'явитися довгоносик - чим обробити грядки, щоб відлякати шкідників, прогнати мурах з городу