Лайм

Перукар порадив жінкам, як виглядати "на 10 років молодше" за допомогою правильної зачіски

Невдала зачіска може візуально зістарити жінку, а грамотно підібрана – омолодити на кілька років. Досвідчені перукарі переконані в цьому, і регулярно показують приклади таких перетворень. У коментарі виданню Express.co.uk стиліст Даррен Джеймс розповів, які стрижки особливо підходять жінкам після 50 років.

Читайте також: Експерт назвала помилки у макіяжі, які візуально старять жінку.

Багатошаровий боб

Вибирайте багатошаровий боб, якщо хочете коротку і просту в укладанні стрижку "з родзинкою". Перукар стверджує, що такі градуйовані стрижки надають візуальний об'єм, виглядають елегантно, але при цьому жіночно і не нудно.

Фото: Getty Images

Чубчик

Чубчик - найпростіший спосіб омолодити обличчя, але важливо при цьому правильно йш8ш укладати. Експерт зазначив, що чубчик може зменшити широке обличчя, замаскувати зморшки на лобі та навколо очей. Хоча довгий чубчик зараз у моді, дуже важливо зберігати його правильну довжину, щоб він не затуляв очі.

Фото: Getty Images

Коротка стрижка

Хоча піксі - популярний "омолоджуючий" вибір для жінок після 50 років, вам зовсім не обов'язково стригтися так коротко. Довжина до плечей теж може надати бажаного молодого вигляду. При цьому важливо, щоб стрижка була багатошаровою, обрамляла обличчя м'якими пасмами.

Читайте також: Чубчик-водоспад - тренд 1970-х років, який знову актуальний сьогодні: фото.

Фото: Getty Images

Волосся з меліруванням

Жінки, які хочуть зберегти довше волосся, можуть спробувати градуйовану стрижку з меліруванням, фарбуванням у техніці балаяж або шатуш. Даррен Джеймс каже, що такі відблиски надають об'єму і сяйва волоссю, автоматично омолоджуючи жінку.

Фото: Getty Images

М'яка укладка

Жорстка укладка з лаком для волосся миттєво зістарить навіть молоду жінку. Перукар радить звернути увагу на злегка недбалі зачіски, наче ви "тільки встали з ліжка". Вони додають більше натуральності та свіжості вашому зовнішньому вигляду, змушуючи відчувати себе молодшою та енергійнішою.

Фото: Getty Images

Дізнайтеся також, які помилки у фарбуванні волосся не варто робити жінкам після 50 років.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Що не можна робити у Вербну неділю: головні заборони великого свята

Коли віряни в Україні відзначать Вербну неділю у 2024 році, що прийнято робити в цей день, а також що категорично заборонено  

Мерехтливі крашанки - цьогорічний хіт: лайфхак з червоним вином до Великодня

Як у домашніх умовах пофарбувати крашанки у солодкому вині, щоб вони блищали та переливались на святковому столі на Великдень  

Балетки в сіточку – найбажаніший тренд цього сезону: на які моделі звернути увагу

Які варіанти жіночого взуття на плоскій підошві в сіточку доглянути на теплу весну та літо, як носити та з чим поєднувати балетки