Лайм

Салат з мівіною може бути дуже смачним: блогерка поділилася оригінальним рецептом

Зробити його простіше простого

Кожна господиня в арсеналі має кілька нескладних рецептів, які вона зможе приготувати, навіть якщо гості раптово прийшли без попередження. І якщо ви вже дивували їх крабовим салатом із сухариками, цього разу зробіть салат із мівіною за рецептом Дарини Сіліної – українського фудбогера та фотографа для кулінарної індустрії.

У своєму Instagram Дарина показала, як швидко зробити простий і смачний салат із вермішеллю швидкого приготування, не витрачаючи багато часу та коштів.

Читайте також: Блогерка показала, як готувати хрустку та швидку мариновану капусту "Провансаль".

Фото: фудблогер Дарина Сіліна / instagram.com/man_darinka.food

Інгредієнти: "Мівіна" (1 пачка), куряче філе (300 г), курячі яйця (2 шт.), свіжий огірок (1 шт.), часник (1 зубчик), майонез (50 г), сіль, чорний мелений перець, петрушка (2-3 гілочки).

Приготування:

Локшину швидкого приготування ламаємо руками на маленькі шматочки прямо в упаковці. Перекладаємо її в глибоку піалку, додаємо спеції з пакетика всередині пачки. Заливаємо локшину окропом, залишаємо під кришкою на 5 хвилин.

Куряче філе промиваємо у проточній воді, відварюємо до готовності у підсоленій воді з додаванням чорного запашного перцю та лаврового листа. Чекаємо, доки м'ясо охолоне до кімнатної температури, нарізаємо маленьким кубиком.

Курячі яйця відварюємо вкруту, охолоджуємо, очищаємо від шкаралупи, нарізаємо дрібним кубиком.

Фото: фудблогер Дарина Сіліна / instagram.com/man_darinka.food

Читайте також: Грибна галявина – улюблений салат з куркою, сиром та печерицями: як його приготувати.

Свіжий огірок промиваємо, подрібнюємо невеликим кубиком, як і решту інгредієнтів.

Перекладаємо куряче філе, варені яйця та свіжий огірок у глибокий салатник. З готової локшини зливаємо воду, додаємо мівіну до інших інгредієнтів.

Щоб надати салату пікантну нотку, додаємо до нього пропущений через прес зубчик часнику та дрібку чорного меленого перцю. За бажанням цей крок можна упустити. Заправляємо салат невеликою кількістю майонезу.

Перемішуємо салат із мівіни, щоб усі інгредієнти об'єдналися між собою.

Відправляємо його в холодильник на 1 годину. Готову страву можна прикрасити свіжою зеленню та подавати на стіл.

Фото: фудблогер Дарина Сіліна / instagram.com/man_darinka.food

Цікаві новини для вас:

  1. Меню на Великий піст 2024: рецепти смачних страв без м'яса, масла та яєць.
  2. Рецепт пісної піци, яка стане смачним доповненням меню на Великий піст.
  3. Без додавання масла і яєць: як приготувати смачний пісний торт із шоколадом та бананами.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Не поспішайте дзвонити сантехніку: дієві лайфхаки для прочищення зливу душу

Експерти з прибирання розповіли, як самостійно прочистити забитий злив в душі і які засоби треба використовувати

На бутерброди, до гарніру і просто так: як приготувати курячу ковбасу вдома

Шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво показав, як приготувати курячу ковбасу без добавок вдома

Сало в буряковому квасі - давній рецепт української закуски

Сало в буряковому квасі - стародавній український рецепт, таке сало можна зберігати два тижні