Лайм

Стилісти назвали трендові фасони весняних жакетів, які варто носити жінкам після 50 років

Візьміть собі на замітку

Жінки після 50 років теж можуть мати стильний та сучасний вигляд, адже вік – не завада моді. Головне, уникати невдалих відтінків і вибирати грамотно підібрані речі. Весною незамінною базою для створення образів є жакети. Стилістки Елізабет Косич та Сахра Шукрафт Брандт назвали виданню Best Life трендові фасони, які варто носити жінкам 50-60 років.

Читайте також: Стилісти розповіли, які зачіски підкреслюють старіння: їх радять уникати після 50 років.

Куртка у стилі сафарі

Ці легкі куртки представлені в універсальних весняних нейтральних кольорах, таких як бежевий, оливковий, тютюновий та темно-синій. Крім того, вони часто виготовляються з тканини, яка не мнеться.

За словами стилістки, завдяки великій кількості кишень такі куртки ідеально підходять для недільних прогулянок на свіжому повітрі. Вибирайте моделі з поясом, щоб створити найбільш привабливий силует.

Фото: pinterest.com

Куртка-бомбер

Доповніть свій весняний гардероб бомбером, і вам завжди буде що вдягнути. Стилістка радить жінкам після 50 років звернути увагу на більш виразну фактуру, наприклад, шкіру або замшу.

Фото: pinterest.com

Шкіряна куртка

Хороша шкіряна куртка – необхідна річ для повсякденних виходів. Стилістка рекомендує відійти від базового чорного і перейти до більш м'яких кольорів, таких як коричневий або сірий.

Фото: pinterest.com

Блейзер оверсайз

У наші дні всі молоді люди носить піджаки великих розмірів і, можливо, вони щось знають. Дійсно, блейзери фасону оверсайз прості у стилізації та неймовірно зручні. За словами стилістки, об'ємний піджак допоможе жінкам 50-60 років мати сучасний вигляд та почуватися молодо.

Фото: pinterest.com

Тренч

Зручний тренч вас ніколи не підведе. Цей вид верхнього одягу не лише універсальний, а й добре пропускає повітря, що важливо для людей старшого віку.

Фото: pinterest.com

Джинсова куртка

Джинсові куртки – ще одна класична весняна річ для жінок 50-60 років. Вони чдово підходять для створення багатошарових образів і надають будь-якому наряду легкості та невимушеності. Стилістка рекомендує вибирати класичні фасони та уникати таких трендів, як рукави-кокони, потерті деталі та кислотні відтінки.

Фото: pinterest.com

Раніше стилістка назвала 9 модних помилок, які роблять жінок старшим за свій вік.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Принесе фінансові можливості: яким знакам Зодіаку пощастить з грошима у травні

Овнів, Козерогів та Близнюків чекає фінансовий успіх у травні - астрологи поділилися прогнозом для цих знаків Зодіаку

Щоб паска на Великдень вдалася: секрети ідеальної випічки від Лілії Цвіт

Через якісь помилки та поширені причини не піднімається тісто на паску, а випічка тріскається, западає всередину або підгоряє  

Якщо набридли джинси: який вигляд мають наймодніші штани сезону

Які фасони жіночих штанів приглянути на весняний сезон, а також з чим їх поєднувати, щоб виглядати стильно та виділятися з натовпу