img

Новини

15:49 Хотів вивезти ухилянтів до Молдови: ДБР повідомило про підозру правоохоронцю
15:26 Олена Зеленська у чорних джинсах і сорочці відвідала дитячий табір на Буковині
15:21 РФ вдарила по черзі за гуманітаркою на Харківщині: є загиблі та поранені
14:56 Долар відновлює позиції завдяки торговим угодам Трампа
14:54 Індія ліквідувала трьох бойовиків, відповідальних за напад на туристів у Кашмірі
14:49 На Хмельниччині депутат забув задекларувати літак
14:37 На Львівщині затримали адвоката: організував схему для ухилянтів і погрожував судді вбивством
14:20 Відновлення IT-систем «Аерофлоту» після кібератаки може зайняти до року — росЗМІ
14:20 МОН назвало три найпопулярніші спеціальності серед вступників 2025 року
14:13 Нацбанк хоче вилучити з обігу монету номіналом 10 копійок
13:58 У Кіровоградській області співробітник ТЦК «скасовував» розшук військовозобов’язаних
13:57 РФ стягує резерви до Покровська – головна мета наступу на Донеччині, – НГУ
img Суспільство
13:48 Уже понад 52% звернень у «Дії» обробляє штучний інтелект — Федоров
13:47 Вільям Тейлор: "Трамп став антипутінським. Він визнав, що Путін - це проблема"
13:40 Море, усмішки та обійми: Усики зачарували фотосетом на іспанському пляжі
До всіх новин
Рецепт глазурі для пасок - як зробити на цукровому сиропі з желатином
Готується вона дуже просто

Не кришиться і чудово фіксує декор: рецепт желатинової глазурі для пасок

Вівторок, 30 квітня 2024, 12:01
ava
Наталка Лавринець

Редактор стрічки новин, невтомний ентузіаст у пошуку свіжих чуток та сенсацій у світі шоу-бізнесу. Знає реальний вік Олі Полякової, суть скандалу з Регіною Тодоренко і чи вагітна насправді Настя Каменських. Facebook

Наближається світле свято Великодня, яке в жодній українській родині не обходиться без традиційної страви – паски. Обов'язковим елементом будь-якої великодньої випічки є солодка глазур, яка завжди з'їдається першою. Її готують з яєчних білків, які залишилися після замішування тіста на паски, з маршмеллоу, шоколаду – варіацій безліч. Кулінарна блогерака Марія Михальченко на своєму каналі "Смаколик.юа" показала, як приготувати желатинову глазур, яка не кришиться і чудово фіксує великодній декор.

Читайте також: В які дні Страсного тижня можна пекти паски: церковні та народні традиції.

Фото: unsplash.com

Інгредієнти: швидкорозчинний желатин (1 ч. л.), вода (1 ст. л.), цукор (100 г), вода (2 ст. л.), лимонна кислота (1/3 ч. л.).

Приготування:

Продовження після реклами
РЕКЛАМА

У невелику миску висипаємо желатин і додаємо столову ложку води кімнатної температури. Перемішуємо та залишаємо набухати.

Тим часом у сотейник висипаємо цукор та додаємо 2 ст.л. води кімнатної температури. Ставимо на середній вогонь. Постійно помішуючи, доводимо до кипіння і повного розчинення цукру.

Знімаємо цукровий сироп із вогню і додаємо 1/3 ч.л. лимонної кислоти. Додаємо набухший желатин. Беремо міксер і на максимальній швидкості збиваємо до отримання білої густої маси.

Читайте також: Що приготувати на Великдень: три рецепти смачних пасок від Лізи Глинської.

У миску наливаємо невелику кількість окропу, зверху ставимо сотейник із глазур'ю. Це робиться для того, аби збільшити час роботи з глазур'ю, оскільки вона дуже швидко застигає.

За допомогою силіконової лопатки наносимо глазур із желатину на верхівки пасок. Зверху прикрашаємо будь-яким великоднім декором. Цієї глазурі вистачає приблизно на 3-5 пасок.

Дізнайтесь також, як зробити форми для пасок з пергаменту: лайфхак, який збереже кошти.

Цікаві новини для вас:

img img

Новини партнерів

РЕКЛАМА
•••
Рецепт глазурі для пасок - як зробити на цукровому сиропі з желатином
img

Новини

15:49 Хотів вивезти ухилянтів до Молдови: ДБР повідомило про підозру правоохоронцю
15:26 Олена Зеленська у чорних джинсах і сорочці відвідала дитячий табір на Буковині
15:21 РФ вдарила по черзі за гуманітаркою на Харківщині: є загиблі та поранені
14:56 Долар відновлює позиції завдяки торговим угодам Трампа
14:54 Індія ліквідувала трьох бойовиків, відповідальних за напад на туристів у Кашмірі
14:49 На Хмельниччині депутат забув задекларувати літак
14:37 На Львівщині затримали адвоката: організував схему для ухилянтів і погрожував судді вбивством
14:20 Відновлення IT-систем «Аерофлоту» після кібератаки може зайняти до року — росЗМІ
14:20 МОН назвало три найпопулярніші спеціальності серед вступників 2025 року
14:13 Нацбанк хоче вилучити з обігу монету номіналом 10 копійок
13:58 У Кіровоградській області співробітник ТЦК «скасовував» розшук військовозобов’язаних
13:57 РФ стягує резерви до Покровська – головна мета наступу на Донеччині, – НГУ
img Суспільство
13:48 Уже понад 52% звернень у «Дії» обробляє штучний інтелект — Федоров
13:47 Вільям Тейлор: "Трамп став антипутінським. Він визнав, що Путін - це проблема"
13:40 Море, усмішки та обійми: Усики зачарували фотосетом на іспанському пляжі
До всіх новин
Рецепт глазурі для пасок - як зробити на цукровому сиропі з желатином
Готується вона дуже просто

Не кришиться і чудово фіксує декор: рецепт желатинової глазурі для пасок

Вівторок, 30 квітня 2024, 12:01
ava
Наталка Лавринець

Редактор стрічки новин, невтомний ентузіаст у пошуку свіжих чуток та сенсацій у світі шоу-бізнесу. Знає реальний вік Олі Полякової, суть скандалу з Регіною Тодоренко і чи вагітна насправді Настя Каменських. Facebook

Наближається світле свято Великодня, яке в жодній українській родині не обходиться без традиційної страви – паски. Обов'язковим елементом будь-якої великодньої випічки є солодка глазур, яка завжди з'їдається першою. Її готують з яєчних білків, які залишилися після замішування тіста на паски, з маршмеллоу, шоколаду – варіацій безліч. Кулінарна блогерака Марія Михальченко на своєму каналі "Смаколик.юа" показала, як приготувати желатинову глазур, яка не кришиться і чудово фіксує великодній декор.

Читайте також: В які дні Страсного тижня можна пекти паски: церковні та народні традиції.

Фото: unsplash.com

Інгредієнти: швидкорозчинний желатин (1 ч. л.), вода (1 ст. л.), цукор (100 г), вода (2 ст. л.), лимонна кислота (1/3 ч. л.).

Приготування:

Продовження після реклами
РЕКЛАМА
Продовження після реклами
РЕКЛАМА

У невелику миску висипаємо желатин і додаємо столову ложку води кімнатної температури. Перемішуємо та залишаємо набухати.

Тим часом у сотейник висипаємо цукор та додаємо 2 ст.л. води кімнатної температури. Ставимо на середній вогонь. Постійно помішуючи, доводимо до кипіння і повного розчинення цукру.

Знімаємо цукровий сироп із вогню і додаємо 1/3 ч.л. лимонної кислоти. Додаємо набухший желатин. Беремо міксер і на максимальній швидкості збиваємо до отримання білої густої маси.

Читайте також: Що приготувати на Великдень: три рецепти смачних пасок від Лізи Глинської.

У миску наливаємо невелику кількість окропу, зверху ставимо сотейник із глазур'ю. Це робиться для того, аби збільшити час роботи з глазур'ю, оскільки вона дуже швидко застигає.

За допомогою силіконової лопатки наносимо глазур із желатину на верхівки пасок. Зверху прикрашаємо будь-яким великоднім декором. Цієї глазурі вистачає приблизно на 3-5 пасок.

Дізнайтесь також, як зробити форми для пасок з пергаменту: лайфхак, який збереже кошти.

Цікаві новини для вас:

img img

Новини партнерів

РЕКЛАМА
•••