Лайм

Як прикрасити паску на Великдень квітами з маршмеллоу: блогерка показала простий спосіб

Солодкий декор своїми руками

Прикршання великодньої випічки – творчий і захоплюючий процес, до якого можна залучити дітей. Виготовлення солодкого декору разом із батьками не лише сприятиме розвитку малюків, а й познайомить з українськими традиціями на Великдень. Милою і лаконічною прикрасою будь-якої паски стануть ніжні квіти з маршмеллоу, які кріпляться на солодкій густій глазурі. Блогерка з Дніпра з ніком vika_0901 у своєму блозі в Instagram показала простий спосіб.

Щоби паска була по-справжньому весняною і святковою, маршмеллоу краще взяти різнокольоровий. До того ж пастельні тони зефірок будуть контрастувати з білосніжною білковою шапочкою.

Читайте також: Як готувати закарпатську паску: рецепт на Великдень, який став святковим хітом.

Фото: Getty Images

На кондитерському виробі невеликого розміру зробіть чотири надрізи. Зручно робити це маленькими манікюрними ножицями. Сформуйте квітку, скріпивши між собою пелюстки. У центр помістіть фігурну кондитерську посипку - це буде серцевина квіточки. Прикрасьте повітряними квітами паску, закріпивши їх на свіжоприготовленій глазурі.

Ще одне ефектне доповнення великодньої випічки - вербові котики з маршмеллоу. Для цієї прикраси знадобиться ще соломка, яка служитиме гілочками верби. Маршмеллоу для цього способу краще брати білого кольору.

Фото: unsplash.com

Розріжте зефірку по діагоналі, заокругліть кути і прикріпіть на соломку. Виконайте те саме з іншими маршмеллоу. Готову гілочку верби з котиками присипте цукровою пудрою, щоб створити ефект пухнастості, і прикрасьте свої паски.

Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширення КнигиІдеї для дозвілля (@vika_0901)

Дізнайтеся також, як приготувати на Великдень просту сирну паску з сухофруктами: рецепт Тетяни Літвінової.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Рецепт для тих, хто не хоче возитися з тістом: як готувати паску в хлібопічці

Як приготувати швидку паску на Великдень-2024 без замішування тіста - простий спосіб у хлібопічці

Крашанки без хімії: фарбуємо яйця в різні кольори натуральними барвниками

Як у домашніх умовах зробити оригінальні крашанки на Великдень різного кольору за допомогою чаю каркаде, червоноголової капусти та куркуми

Рецепт для справжніх поціновувачів шоколаду: як приготувати шоколадну паску на Великдень

Як у домашніх умовах приготувати вологу паску з двома видами тіста та шоколадною скоринкою, щоб здивувати своїх близьких на Великдень